Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okullarında kayıtlar devam ediyor. Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Selçuklu Yaz Spor Okullarında bu yıl 14 branşta eğitim verilecek. Geçtiğimiz yıllarda 11 branşta hizmet verilen spor okullarında bu yıl üç yeni branş daha açıldı. Yüzme, Tenis ve Satranç branşlarında da faaliyetlere başlayan Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtların başladığı 11 Mayıs tarihinden itibaren alınan kayıt sayısı 4500 kişiye ulaştı. Okulların kapanması ile 15 Haziran tarihinde eğitime başlanan spor okullarında eğitim 29 Ağustos tarihinde sona erecek. Eğitime başlanan yaz spor okullarında kayıtların devam ettiği ifade edildi.

Branş sayısını bu dönem artıran Selçuklu Belediyesi Yaz Spor okullarında ilk kez hizmet verilecek yüzme büyük ilgi gördü. Kayıtların başladığı hafta ayrılan kontejan tamamen dolan yüzme branşının yanı sıra futbol, basketbol, wushu ve jimnastik branşları da oldukça ilgi görüyor. Yaz Spor Okullarında bu yıl Basketbol, Futbol, Voleybol, Jimnastik, Tekvando, Karate, Kick-Boks, Wushu, Yüzme, Satranç, Judo, Hentbol, Güreş ve Tenis branşlarında eğitim verilecek.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı A. Ziya Yalçınkaya, kulüp olarak aylardır hazırlıkların yapıldığı yaz spor okullarında eğitime başlanıldığını söyledi. Her yıl ilginin arttığı Selçuklu yaz spor okullarına bu yaz 4500'e ulaşan kayıt alındığını belirten Başkan Yalçınkaya, çalışmalarının karşılığını almanın mutluğunu yaşadıklarını ifade etti. Kulüp Başkanı Yalçınkaya, "Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okullarında modern tesislerde tecrübeli antrenörlerle binlerce çocuğumuza eğitim vereceğiz. Kıyafetleri kulübümüzce verilen çocuklarımız servislerle evlerinden alınarak eğitim sonunda evlerine bırakılacak ve 29 Ağustos tarihinde yaz spor okulu eğitimleri tamamlanacak. Yaz sezonunun başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyor, tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum." dedi.

Modern ve nezih çok sayıda tesise sahip Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarında 15 farklı merkezde eğitim verilecek. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim