Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor Sezon başından bu yana sahasında puan alamamanın baskısı altında çıktığı maçta zorlanan Selçuklu Belediyesporlu futbolcular mücadelenin ilk yarısını 1-0 geride kapattı. İkinci yarıda yapılan değişikliklerle rakip kaleye atıklarını sıklaştıran temsilcimiz, aradığı golü maçın 86 dakikasında Kadir'le buldu ve rahat bir nefes aldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.
Selçuklu Belediyespor ligin başından bu yana çıktığı 8 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Mağlubiyet aldığı maçlarda yaşanan şanssızlıkların kurbanı olan mavi-beyazlılar, Ceyhanspor karşısında sahasında aldığı beraberlikle az da olsa umutlandı ve güven kazandı. Selçuklu Belediyespor 8 maç sonunda topladığı 7 puanla ligde 12. sırada bulunuyor. Gurubun lideri ise 17 puana sahip olan 68 Aksarayspor. Aksaray'ı 16 puanla Meskispor takip ediyor.
Selçuklu Belediyespor Antrenörü Recep Alkan, "Ceyhanspor karşısına evimizde galip gelememiş olmanın baskısı altında çıktık. Baskılı oynadığımız maçta futbolcularımız arzu ettiğimiz gibi oynadı. İlk yarıda ceza sahamız önünde yaşanan karamboldan rakip takım golü buldu. Bu dakikadan sonra yoğunlaşan ataklarımız içerisinde bir şutumuz direkten döndü ancak yine de ilk yarıda istediğimiz golü bulamadık. İkinci yarıda yapılan değişikliklerle rakibe karşı üstünlüğü tamamen ele alarak ataklarımız sıklaştırdık. Katı savunma yapan rakip karşısında İstediğimiz golü 86 dakikada atabildik ve maçı beraberlikle sona erdi. Aldığımız bir puan kendimize olan güvenimizi kazanmamız açısından önemliydi. Futbolcularımızı mücadelesinden dolayı kutluyorum. Şimdi daha dikkatli davranacak ve özellikle sahamızda puan kaybı yaşamamak için büyüt gayret göstereceğiz." dedi. Selçuklu Belediyespor futbol takımı bu hafta sonu 25 Kasım Pazar günü saat: 13:00 da deplasmanda oynayacağı Alpin Pozantıspor maçının hazırlıklarına Salı günü yapacağı idmanla başlayacak.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim