BAL liginde mücadele edenSelçuklu Belediyespor futbol takımı geçtiğimiz hafta sonu sahasında Ceyhansporile karşılaşmış ve mücadeleden bir puanla ayrılmıştı. Mavi-beyazlılar bu haftadeplasmanda Pozantıspor ile karşılaşacak. Rakibini yenerek evine 3 puanladönmek isteyen Selçuklu Belediyespor  hazırlıklarınıCuma günü yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Selçuklu Belediyespor FutbolTakımı Antrenörü Recep Alkan, takımda kart cezası ve sakatlığı nedeniyle eksikoyuncaların bulunduğunu ancak yine de mücadeleden galibiyetle ayrılmak içinellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Pozantıspor-Selçuklu Belediyesporkarşılaşması pazar günü saat: 13:30 da oynanacak.

BölgeselBasketbol ligi altıncı gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor Basketboltakımı ligin dördüncü haftasında sahasında mücadele edecek. Bu sezon kendisahası ve seyircisi önünde ilk maçını oynayacak olan mavi-beyazlılar maçtangalip ayrılarak tarafları ile kucaklaşmak istiyor.

SelçukluBelediyespor Üniversiteler takımını konuk edecek ve mücadele 24 Kasım Cumartesigünü saat: 15:00 da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanacak.Antrenör Recep Albay, hafif sakatlıkları olan oyuncularının dışında takımdaönemli bir eksik olmadığını ve mücadeleden galibiyetle ayrılmak içinçalıştıklarını söyledi.

TürkiyeHentbol birinci ligi A Klasmanında mücadele eden Selçuklu Belediyespor Hentboltakımı bu hafta kendi sahasında mücadele ediyor. 25 Kasım Pazar günü saat:13:00 da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda Yıldız TeknikÜniversitesi takımını konuk edecek olan mavi-beyazlılar maça büyük önemveriyor. Ligin zorlu ekipleri arasında yer rakibini yenmek için gayretgöstereceklerini belirten antrenör Hasan Bakar, "Geçtiğimiz hafta 06 Aterkarşısında aldığımız yenilgiyi bu maçta telafi etmek istiyoruz. Hafta boyuncabu düşünce ile çalıştık. Takımda sakatlıkları bulunan oyuncularımız en büyükhandikap. Fakat aldığımız yenilgiyi telafi etmek için bu maçı fırsat olarakgörüyoruz. Sahamızda ve seyircimizin desteği ile oynayacağımız maçıkazanacağımıza inanıyorum" dedi.

SelçukluBelediyespor Judo takımı bu hafta sonu Mersin Mut'ta yapılacak olanmüsabakalara katılacak. Judo Federasyonunun faaliyet programında yer alan 2.lig ve Süper lig 3. Etap müsabakaları için Mut'a gidecek olan mavi-beyazlıkafilede 17 sporcu bulunuyor. 24-26 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan ligmaçlarından en iyi sonuçlarla döneceklerine inandıklarını belirten AntrenörAbdülkadir Coşkun, bu yıl çıkacağımız lig maçlarının sonuna yaklaştık. Bu haftaMut'ta yapacağımız karşılaşmalardan sonra 07-09 Aralık tarihinde de Sakarya damücadele edeceğiz. Böylece 2012 yılı programı tamamlanmış olacak.Sporcularımızın en iyi şekilde mücadele ederek başarılı sonuçlarla alacağınainanıyorum" dedi.

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim