Selçuklu Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen yemekte Selçuklu Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ali Kül, Kulüp Müdürü Mehmet Ali Kolay, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi ve ASKF Genel Sekreteri, Mehmet Ali Çakar, A Takım Antrenörü Sami Özdedeoğlu, Alt Yapı Antrenörleri ve futbolcular katıldı. Bu sezon takımın gösterdiği performanstan memnun olduklarını belirten Ali Kül, “Sizlere şu ana kadar gösterdiğiniz performans ve oynadığınız güzel futbol için teşekkür ediyoruz. Karapınar Belediyespor maçının ardından ligin ilk yarısını tamamlayacağız. İnşallah sizlerden o maçta da galibiyet bekliyoruz. Bu sezonun sonunda hep birlikte Selçuklu Belediyespor’u hak ettiği noktaya getireceğiz. Sizlerle beraber bu sezon şampiyon olacağımıza inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Çakar’da, Selçuklu Belediyespor Kulübü olarak 21 branşta hizmet verdiğini hatırlatarak, kulübün temel amaçlarından bir tanesinin de çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora kazandırmak olduğunu söyledi.

Son olarak söz alan, takım kaptanı Kadir Küçüksarı ise düzenlenen yemek için yönetim kuruluna teşekkür ederek bu sezonu en iyi şekilde bitirmek istediklerini ifade etti.

 SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim