2012 yılı içerisinde ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren başarılı sporcular Selçuklu Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısına katıldılar. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başkanlığında toplanan Selçuklu Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında Selçuklu Belediyesporlu başarılı sporcular konuk oldu. yıl içerisinde ulusal ve uluslararası şampiyonalarda mücadele ettikleri branşlarda derece alan sporcular Selçuklu Belediye Meclisi tarafından altınla ödüllendirildi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Sporcularımızın Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonalarında derece almaları bizi oldukça mutlu ediyor. Sizlerin elde ettiği bu başarılı sonuçlar bizim spora yatırım yaparak ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Başarılarınızın devamını diliyor ve hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Bu başarınızda size destek olan Kulüp yöneticilerimize, antrenörlerimize ve özellikle ailelerinize de teşekkür ediyorum." dedi. Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy, "Selçuklu Belediyespor Kulübü olarak faaliyet gösterdikleri branşlarda ülkemizde, Avrupa ve dünya şampiyonalarında mücadele eden sporcularımızın elde ettiği başarılarla gurur duyuyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda en iyi dereceleri yapan sporculara sahip olmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi bu başarılı sonuçlarından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca kulübümüze destek olan başta Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve belediye meclisimize teşekkür ediyorum" dedi.
Yıl içerisinde gerçekleştirilen şampiyonalarda derece alan sporculara ödülleri Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy ve Selçuklu Belediye Meclis üyeleri tarafından verildi. Ödül alan sporcular ve branşları ise şöyle; Taekvando da Durdane Altunel 8 tam altın, Celal Keleş 2 tam 1 yarım altın, Recep Köse 1 yarım altın, Tunahan Sevgi 1 yarım altın, Antrenör Ali Armağan 2 tam 2 yarım altın. Bisiklet de Emre Torun 2 tamaltın, Hikmet Erdoğan 1 tam altın, Antrenör Ümit Çökmen 1 yarım altın 1 çeyrek altın. Güreş de Abdurrahman Altan 1 çeyrek altın. Judo da Mehmet Akif Özata 1 çeyrek altın, Samet Dedemli 1 çeyrek altın. Kick Boks da Ali Bülbül 1 tam altın, Sefa Dursun 1 tam altın, Serhat Değirmenci 4 tam altın, Antrenör Mevlüt Aker 1 tam 1 yarım altın ile ödüllendirildiler.
 
Editör: TE Bilişim