Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı bu sezon mücadele ettiği Spor Toto Judo Süper Liginde başarılı sonuçlar elde etti. Temsilcimiz  16 takımın mücadele ettiği ligde 5.sırada yer almayı başardı. Antalya’da düzenlenen Spor Toto Judo Süper Ligi müsabakalarında Selçuklu Belediyespor Kulübü, ilk maçında Düzce Gençlikspor’u 5-0, ikinci maçında Salihli Belediyespor’u 4-1, üçüncü maçında ise Manisa Büyükşehir Belediyespor’u yine aynı skorla 4-1 mağlup ederek ilk üç maçından da galibiyetle ayrıldı. Temsilcimiz ligin son karşılaşmasında Ankara Egospor’a 3-2 mağlup olarak sezonu 5.sırada tamamladı.

Antalya’da düzenlenen Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası’nda ise müsabakalarında Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Recep Kılınç 81 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. 66 kiloda mücadele eden Veysi Atabey ise beşinci oldu. Şampiyonada başarılı sonuçlara imza atan iki sporcuda büyükler Milli Takımına seçilmeyi başardı. 

ABDÜLKADİR COŞKUN: KULÜBÜMÜZÜ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK

Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı Başantrenörü Abdülkadir Coşkun, başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade etti. Coşkun, “Selçuklu Belediyespor Kulübü altyapımızdan yetişen çocuklarımızla beraber mücadele ettiğimiz Judo Süper Ligini 5.sırada tamamladık. Bazı şansızlıklar yaşadık eğer bunları yaşamamış olsaydık ligi ilk 3 takım arasında tamamlayacağımızı düşünüyorduk. Bireysel anlamda çocuklarımızın göstermiş olduğu performanslardan gayet memnunuz. 81 kiloda Recep Kılınç, 66 kiloda ise Veysi Atabey’i Milli Takımımıza gönderiyoruz. Bu bizler için bir gurur kaynağı. Eminim onlarda Milli Takımda hem kulübümüzü hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bizlere her zaman destek olana Selçuklu Belediye Başkanımıza, Kulüp Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim