Selçuklu takımlarının hedefi ise bu hafta oynayacakları mücadelelerde mutlak galibiyet elde etmek.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü yeni sezonda basketbol da iki takımla mücadele edecek.  A takım Basketbol ikinci liginde mücadele ederken altyapı takımı Selçuklu Gelişim Bölgesel Lig'de zirve mücadelesi verecek. Bölgesel Lig'de heyecan bu hafta sonu başlarken ikinci ligde takımlar ikinci haftanın maçları için sahaya çıkacak. Selçuklu Belediyesi A takımı ligin ilk haftasında deplasmanda Boluspor'a konuk olmuş ve rakibini 90-76 mağlup ederek lige iyi başlamıştı. Mavi beyazlıların bu haftaki rakibi Çorlu Belediyesi. Çorlu ekibi ligin ilk haftasında TED'i konuk etmiş ve rakibini 73-56 yenerek lige moralle başlamıştı. Selçuklu Belediyesi rakibi Çorlu Belediyesini yenerek çıkış yakalamak ve ligde yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Maça oldukça iyi hazırlanan mavi beyazlılar saha avantajını da kullanarak rakibini eli boş göndermeyi hedefliyor. Selçuklu Belediyesi-Çorlu Belediyesi mücadelesi 08 Kasım Pazar günü saat: 14:00'da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanacak.

HENTBOL TAKIMI ANKARA'DA

Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin yedinci maçına Ankara'da çıkacak. Geçtiğimiz hafta fikstür gereği maç oynamayan ancak bu arayı hazırlık maçı oynayarak değerlendiren temsilcimizde hazırlıklar yarın tamamlanacak ve Pazar günü Ankara'ya hareket edilecek. Geçtiğimiz haftalarda Selçuklu Belediyesi oynadığı 6 maçın beşini kazanmayı başarmıştı. Hentbol Spor Kulübü takımı da geride kalan haftalarda 7 maça çıkmış ve bir galibiyet alabilmişti. Hentbol Spor Kulübü ile mücadele edecek Selçuklu Belediyesi takımı rakibi ile 09 Kasım Pazartesi günü saat 14:00'da Ankara Hentbol Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

FUTBOLDA RAKİP BEYŞEHİR

Süper Gurupta mücadele eden Selçuklu Belediyesi futbol takımı ligin dördüncü haftasında Beyşehir Belediyesi takımı ile karşılaşacak. Ligin geride kalan haftalarında her iki takım da bir galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi alarak ligde aynı kaderi paylaştı. Ligin dördüncü haftasında her iki takımı karşı karşıya getiren bu mücadele sonunda gülen taraf çıkışa geçecek. Zorlu mücadele 08 Kasım Pazar günü saat 13:00'da Selçuklu Belediye Stadı'nda oynanacak. Selçuklu Belediyesi takımı hazırlıklarını yarın yapacağı tek antrenmanla tamamlayıp ve zorlu maçı bekleyecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim