Lige iyi başlayan ve çıktığı iki maçı da kazanan basketbol temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Yarın yeniden taraftarı önüne çıkacak olan mavi beyazlılar, ligde henüz galibiyeti bulunmayan Yalova Belediye’yi ağırlayacak. 3’te 3 yapmak isteyen Selçuklu Belediyespor’un bu maçı saat 16.00’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda başlayacak. Konya temsilcisinde antrenör Serkan Erdoğan, oyuncularının rehavete kapılmasını istemiyor.

İLK İKİ HAFTA KAYBETMEDİ

Bu sezon lige katılan ve kısa sürede kadro kurarak çalışmalarına başlayan Selçuklu Belediyespor, ligin ilk iki haftasında iki galibiyet alarak güzel bir başlangıç yaptı. 4 puanla ligin 3.sırasında bulunan temsilcimiz ilk hafta iç sahada Samsun Büyükşehir Belediye Anakent’i mağlup ederken, ikinci hafta deplasmanda Düzce Belediye’yi yenerek yoluna kayıpsız devam etti. Yarın Yalova Belediye ile iç sahada karşılaşacak olan Selçuklu Belediyespor bu maçı da kaybetmek istemiyor.

TARAFTAR DESTEĞİ BEKLENİYOR

Mavi beyazlı temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, ligin 3.hafta maçında iç sahada Yalova Belediye ile karşılaşacak. Konya temsilcisi bu önemli karşılaşmada taraftarının desteği ile galibiyet alarak yoluna kaybetmeden devam etmek istiyor. Konya’da Konyaspor Basketbol Takımı’nın kapanmasının ardından basketbolseverler bu branşın canlanması için yoğun çaba sarf etmişti. Selçuklu Belediyesi bu sese kulak vererek 1. Lig’e katıldı ve Konya’nın basketbol özlemini dindirdi. Mavi beyazlılar, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nu dolu görmek istiyor.

YALOVA HENÜZ GALİBİYET ALAMADI

Selçuklu Belediyespor’un yarın konuk edeceği Yalova Belediye ligin ilk iki haftasında henüz galibiyet alamadı. Ligin ilk haftasında Akhisar Belediye’ye konuk olan Yalova, maçtan 77-69 mağlup ayrıldı. İkinci hafta iç sahada Bahçeşehir Koleji’ni konuk eden Selçuklu Belediyespor’un bu haftaki rakibi, o maçta da 80-87 mağlup olarak galibiyet ile tanışamadı. İlk iki haftada galibiyet alamayan Yalova’nın bu hafta ilk galibiyetini almak için daha hırslı sahaya çıkması bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim