Mavi-beyazlılarda Kaleci Alper ile takımın önemli oyuncuları arasında yer alan Mehmet Ali sakatlıkları teknik heyeti düşündürüyor

Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasman lig müsabakalarında 8. hafta maçları geride kaldı. Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı ligin 8. haftasını mağlubiyetle kapadı. Son maçında deplasmanında Ankara temsilcisi 06 Ater Takımı ile mücadele eden mavi-beyazlılar karşılaşmadan 36-30'lık skorla ayrılarak ligdeki ikinci yenilgisini aldı. Güçlü kadrosu ve tecrübeli oyuncuları bulunan 06 Ater karşısında başa baş mücadele eden Selçuklu Belediyespor, sakat oyuncularından yoksun kadro ile mücadele etmek zorunda kaldı.
Mavi-beyazlılarda Kaleci Alper ile takımın önemli oyuncuları arasında yer alan Mehmet Ali sakatlıkları nedeniyle bu maçta kadroya alınmamıştı. Ancak Antrenör Hasan Bakar maç saatinde kaleci Alper'i oynatma kararı aldı. Alper ise sakatlığı nedeniyle beklenen performansı sergileyemedi. Mehmet Ali'nin ise çapraz bağlarında ödem oluştuğu ve büyük ihtimalle ameliyat olacağı belitildi.
Selçuklu Belediyespor Hentbol antrenörü Hasan Bakar, güçlü bir takıma karşı mücadele ettiklerini ve yaşanan sakatlıklar nedeniyle eksik mücadele ettiklerini söyledi. Bakar, "Kazanmayı çok arzu ettiğimiz bir mücadeleydi. Tecrübeli bir kadroya sahip olan 06 Ater takımı ile yine de başa baş bir oyun sergiledik ancak yenilgiden kurtulamadık. Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız maçı kazanarak hemen toparlanmaya çalışacağız. Yıldız Teknik Üniversitesi maçını alarak kayıplarımızı telafi etme yolunda önemli bir adım atmak istiyoruz" dedi.
Ligde oynanan diğer karşılaşmalarda Anafen Koleji Spor Kulübü rakibini farklı yenerlerken, Sinop Eğitim Spor ile Adana Çukobirlik tek farklı galibiyet elde etti. 06 Ater Spor Kulübü, ligde 7 puanla 4.sırada yer alırken Selçuklu Belediysepor 5 puanla 8. sırada kaldı. Sinop Eğitim Spor ile Atatürk Üniversitesi arasındaki müsabakada da 26-25'lik skor ile gülen taraf Sinop Eğitim Spor oldu. Adana Çukobirlik lider olarak yoluna devam ediyor. Amasya Taşova YIBO Spor Kulübünü 25-24 yenen Adana temsilcisi ligde 12 puanla lider.
Anafen Koleji deplasmandan zafer ile döndü. Ligin güçlü ekiplerinden Kayseri Atlas Eğitim Spor'u 27-36 yenmeyi başaran İstanbul temsilcisi liderin arkasından 2.sırada zirveyi zorluyor. Ligde alınan toplu sonuçlar ise şöyle: 06 Ater Sp.Klb. 36-30 Konya Selçuklu Bld. S.K, Artvin 7 Mart S.K.- Yıldız Teknik Üniversitesi (Oynanmadı), Sinop Eğitim Spor Kulübü26-25 Atatürk Üniversitesi Sp. Klb, Adana Çukobirlik 25 - 24 Amasya Taşova Yıbo, Kayseri Atlas Eğitim S. Klb 27 - 36 İstanbul Anafen Koleji.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim