Göztepe SporSalonunda oynanacak mücadele saat 13.00'de başlayacak. Ligin üçüncü haftasınıfikstür gereği maç yapmadan geçiren mavi-beyazlı ikinci haftada sahasında konukettiği Artvin 7 Mart maçını kazanarak moral bulmuştu.Selçuklu BelyediyesporHentbol takımı bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Göztepe ekibini de yenerekçıkışını devam ettirmek istiyor.

İzmirtemsilcisi Göztepe geride kalan haftada deplasmanda Artvin'e konuk oldu.Göztepe, Selçuklu Belediyespor'un mağlup ettiği Artvin 7 Mart'a 31-27 yenildi.İzmir ekibi oynadığı 3 maçta 2 galibiyet bir yenilgi aldı. Göztepe topladığı 4puanla ligde dördüncü sırada bulunuyor. Selçuklu Belediyespor ise oynadığı 2maçta 1 galibiyet 1 yenilgi alarak 2 puan ve maç eksiği ile yedinci sırada.

SelçukluBelediyespor Antrenörü Hasan Bakar, "Kendi sahamızda oynadığımız ilk maçıkazanmanın moraliyle bu maça hazırlandık. İzmir'de oynayacağımız maçı kazanmakve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Sezonun 3. haftasını fikstür gereği maçyapmadan geçirdik. Bu süre içinde takımımız Göztepe maçına en iyi şekildehazırlandı. Bu zorlu karşılaşmayı kazanarak seri yakalamayı hedefliyoruz.Rakibimiz son maçında mağlup oldu ve bizim karşımızda bu kaybını telafi etmeyeçalışacak. Ancak maça iyi hazırlanan takımımız istediğimiz sonucu almak içinelinden gelen gayreti gösterecek” dedi. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim