Geçtiğimiz hafta Bandırma Kırmızı’ya deplasmanda yenilen mavi beyazlılar bu mücadeleden galip gelerek yeni bir çıkış yakalamak istiyor. Selçuklu Basketbol Takımı’nın Manisa Büyükşehir Belediye ile oynayacağı mücadele Manisa Atatürk Spor Salonu’nda saat 15.30’da başlayacak. Bu karşılaşma önce Konya ekibi eksik oyuncu bulunmuyor. 

BORA HUN PAÇUN HABERİNE YALANLAMA

Öte yandan Selçuklu Basketbol Takımı, oyuncusu Bora Hun Paçun hakkında başka takıma gideceği şeklide çıkan haberleri yalanladı. Yapılan açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan haberlerde oyuncumuz Bora Hun Paçun’un başka bir takıma transfer olacağına dair iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Geçtiğimiz hafta antremanda gözüne aldığı darbe sonucu yaşanan sakatlık problemi nedeniyle kadroda yer almayan oyuncumuz, bugün oynayacağımız maçta takımımızın önemli bir ismi olarak görevini yapacaktır.

Ülkemizin genel olarak ekonomik bir krizi geride bıraktığı günlerde takımımızın içinde bulunduğu maddi krizi de Konyalı hemşehrilerimizin ve iş adamlarımızın destekleriyle birlikte en kısa sürede aşacağımıza inanıyoruz. Konya’mızın tek basketbol kulübüne herkesin sahip çıkacağına inanıyoruz ve süper lig hedefimiz ile yolumuzda son hızla devam etmek istiyoruz” ifadelerine yer verildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim