Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadeleeden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, yarın oynayacağı Trabzonspor maçıhazırlıklarını tamamladı. Sarı-mavililer bugün sabah Trabzon’a giderek kampagirecek. Temsilcimizde Martin dışında eksik bulunmazken, morallerin yerindeolduğu belirtildi. Sezona evinde aldığı Bandırma Kırmızı galibiyetiyle başlayanTorku Selçuk Üniversitesi, kendisi gibi şampiyonluk hedefleyen Trabzon engelinide geçerek 2’de 2 yapmak istiyor.

Öteyandan ligde ikinci hafta perdesi bugün oynanacak tek maçla açılacak. Sezonayenilgiyle başlayan Final Gençlik kendi seyircisi önünde Maliye Milli Piyangoile karşılaşacak. Final Okulları Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat14.30’da başlayacak. Diğer maçların programı ise şöyle. Yarın: 13.00Pertevniyal-Pi Koleji, 14.00 İzmir B.B.-Best Balıkesir, 16.00 BaşkentGençlik-İstanbul B.B., 17.00 Trabzonspor-Torku Selçuk Üniversitesi, 17.00Yeşilgiresun Belediye-İstanbulspor, 18.00 Akhisar-Uşak. Pazar: 14.00Bandırma-Gelişim, 17.00 Darüşşafaka-Vestel.

SelçukÜniversitesi’nin kulüp Başkanı Yunus Derebağ, Konya’nın sporda başarılı olmasıiçin birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini söyledi. Başkan YunusDerebağ, “Konya büyük bir spor potansiyeline sahip. Yeterki takımlara gereklidestekler verilsin. El ele verirsek hem Konysaspor, hem de SelçukÜniversitesi’nin sezon sonunda istenilen yere geleceğine inanıyorum.Üniversitespor olarak iyi bir kadro kurduk. Sezona da galibiyetle başlayarak,iddiamızı herkese gösterdik” dedi ve açıklamasını şöyle tamamladı. “Trabzondeplasmanına galibiyet için gidiyoruz. Onlar da sezona Bandırma gibişampiyonluk parolasıyla hazırlandılar. Bir başka deyişle Bandırma maçınınardından erken final niteliğinde bir maç daha oynayacağız. Oyuncularımıza veteknik heyetimize güveniyoruz. 2’de 2 yapacağımıza inanıyoruz. Lig geçensezondan daha zorlu geçecek gibi. 1. Lig’den düşen Bandırma Kırmızı veTrabzonspor’un yanı sıra Gelişim Koleji ve Maliye Milli Piyango da iyi kadrokurdu. Ancak biz camia olarak hedefe kilitlendik, engelleri bir bir geçip 1.Lig’e çıkmak istiyoruz.”

SPORSEVRİSİ


Editör: TE Bilişim