T2BL'de liderlik koltuğunda Torku SelçukÜniversitesi bugün sahasında Pi Koleji ile karşı karşıya gelecek. Kampus 19Mayıs Spor Salonunda oynanacak müsabaka saat 16.00'da başlayacak. MücadeleyiTekin Özübir, Mesut Dağhan, Atakan Adak hakem üçlüsü yönetecek. Feride kalanhaftada deplasmanda İstanbulspor'u yenerek liderliğini devam ettirensarı-mavili ekip ligin alt sıralarında yer alan Pi Kolejini konuk edecek. PiKoleji oynadığı 8 maçta 5 yenilgi 3 galibiyet aldı. Ankara temsilcisigeçtiğimiz hafta sahasında Best Balıkesirspor'a yenilerek haftayı 11 puanla 4.sırada tamamladı. Torku Selçuk Üniversitesi bir kaza yaşamadan maçı kazanarakliderliğini devam ettirmek istiyor.

Torku Selçuk Üniversitesi AntrenörüAjlan Kavasoğlu, en yakın takipçileri Uşak Üniversitesi ve ardındanİstanbulspor'u yenerek zirvede kalmaya devam ettiklerini Pi Koleji'ni de yenmekistediklerini ifade etti. Tek hedeflerinin bugün karşı karşıya gelecekleri PiKoleji'ni mağlup ederek liderliklerini korumak olduğunu ifade eden Kavasoğlu;“Pİ Koleji ligin alt sıralarından kurtulmanın çabasını veriyor. Bizde zirvedekiyerimizi korumak için mücadale edeceğiz. Bu açıdan bakıldığında her iki ekipiçinde oldukça zorlu bir mücadele olacak. Kazanarak galibiyetler serisinekaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Lider olarak kalmanın getirdiğisorumluluğun farkındayız ve her maçımıza ayrı bir önem veriyoruz. Pimaçında  galip gelerek taraftarımızımutlu etmek ve zirve de yolumuza devam etmek istiyoruz. Elimizden gelenin eniyisini yapacağız. İyi bir ekibiz ve başarılı olacağımıza inanıyorum” diyekonuştu. 

Kavasoğlu taraftara da seslenerek, “PiKoleji maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Sahamızdaoynadığımız karşılaşmalarda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.Onların desteği ile alınan galibiyetlerimiz daha güzel ve anlamlı oluyor.Maçlar onlarla birlikte daha heyecanlı geçiyor. Rakiplerimiz üzerinde çok büyüketki oluşuturuyor. Uşak maçını da taraftarımızın desteği ile kazandık. Bundansonraki maçlarımızı da seyircimizin desteği ile kazanmak istiyoruz.” diye konuştu.Torku Selçuk Üniversitesi, Pi Koleji maçının ardından zorlu Balıkesirdeplasmanına gidecek. Erkekler İkinci Ligi’nde sezonundokuzuncu haftası dün oynanan 2 maçla başladı. FinalGençlik-Yeşigiresun Belediyesi, Gelişim Koleji-İstanbulspor maçlarıyla başlayan9. haftanın programı şu şekilde: Bugün 17.00  Maliye Milli Piyango-BestBalıkesir Basketbol, 15.00 İstanbul Bşb.-Mackolik.Com Uşak Üniversitesi, 16.00Başkent Gençlik-İzmir Bşb., 16.00 Torku Selçuk Üni-Pi Koleji, 15.00Vestelspor-Akhisar Bld., Pazar 16.00            BandırmaKırmızı-Trabzonspor Basketbol, 17.00 Darüşşafaka-Pertevniyal

SPOR SERVİSİ 


Editör: TE Bilişim