T2BL'de liderlik koltuğunda bulunan temsilcimiz SelçukÜniversitesi sezonun 5. hafta maçında sahasında ligin yeni ekibi YeşilGiresun   Belediye ile karşılaşacak.Bugün Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak.Yeşil Giresun Belediye Söğütsen Seramik'in lige katılmamasının ardındanBasketbol 2. Ligine davet edilmişti. Yeşil Giresun ekibi geçtiğimiz hafta ilkgalibiyetini alarak moral buldu. Giresun temsilcisi evinde Best Balıkesirspor'u71-50 yenerek puanını 5 yaparak haftayı 15. sırada tamamladı.  Beko Basketbol Ligihe yükselme hedefi ilelige başlayan sarı-mavili ekip geride kalan 4 haftada oynadığı tüm maçlarıkazandı. Torku Selçuk Üniversitesi 5. maçını da kazanarak zirvedeki yerinikorumka ve çıkışını devam ettirmek istiyor.

Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözücüsü Kerem Öten hedeflerininengelleri tek tek aşarak bir üst lige çıkmak olduğunu söyledi. Öten, “ Sezonaiyi bir başlangıç yaptık. İlk 2 maçımızı grupta favori gösterilen takımlarakarşı oynadık ve kazandık. Yakaladığımız bu çıkışı 3. ve 4. haftada devamettirdik. Evimizde Yeşil Giresun'a karşı sezonun 5. maçını oynayacağız.Rakibimiz ligin yeni ekibi. Geçtiğimiz hafta Balıkesirspor'u yenerek ilkgalibiyetini aldı. Bu maça moralli bir şekilde çıkacaklar. Ancak bizdeyakaladığımız çıkış serisini ve zirvedeki konumumuzu devam ettirmekistiyoruz.Her maçta olduğu gibi bu maçta da taraftarımızın desteğineihtiyacımız var. Yeşil Giresun maçında takımlarını yalnız bırakmasınlar” diyekonuştu.

5. HAFTA HEYECANI BAŞLADI

Erkeklerİkinci Ligi’nde beşinci haftanın açılış maçında dün Gelişim Koleji ilePertevniyal, Final Gençlik ile Bandırma Kırmızı karşı karşıya geldi. TB2L’desezonun beşinci haftası dün oynanan 3 maçla başladı. Saat 14:30’da GelişimKoleji ile Pertevniyal, Final Gençlik ile Bandırma Kırmızı karşı karşıya geldi.Saat 16:00’da ise Pİ Koleji, Mackolik.com Uşak Üniversitesi’ni konuk etti.Bugün saat 15:00’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İzmir BüyükşehirBelediyesi karşılaşırken, Vestelspor’un rakibi ise Trabzonspor Basketbol olacak.Yine bugün saat 16:00’da Best Balıkesir Basketbol-Akhisar Belediyesi, TorkuSelçuk Üniversitesi-Yeşil Giresun Belediye maçları oynanacak. Günün son maçındaise Maliye Milli Piyango Ankara’da İstanbulspor’u ağırlayacak. Beşinci haftayarın saat 17:00’de Darüşşafaka ile Başkent Gençlik arasında oynanacak maçlatamamlanacak.

Müsabakalırn programı ise şu şekilde: Ankara Pİ Koleji SporSalonu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-İzmir Büyükşehir Belediyespor bugün15:00 İstanbul Cebeci Spor Salonu, Vestel-Trabzonspor Basketbol bugün 15:00Manisa Atatürk Spor Salonu, Best Balıkesir Basketbol-Akhisar Belediyespor bugün16:00 Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu Torku Selçuk Üniversitesi–Yeşil GiresunBelediye bugün 16:00 Konya Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu, MaliyeMilli Piyango–İstanbulspor, bugün 17:00 Ankara TOBB Spor Salonu  Darüşşafaka-Başkent Gençlik yarın17:00İstanbul  Darüşşafaka Ayhan Şahenk SporSalonu

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim