Sarı-mavililer, 10. haftada Best Balyıkesir ile deplasmanda karşı karşıya gelecek

Basketbol 2. Ligi'nin zirvesinde bulunan Torku Selçuk Üniversitesi 9. haftasında evinde oynadığı maçta Pi Koleji’ni 86-54 yenerek liderliğini korudu. Sarı-mavililer 9. maçta 8. galibiyetini alarak puanını 17 yaptı. Temsilcimiz zirvedeki yerini korumuş oldu. Üniversite'yi yakından takip eden Uşak Üniversitesi, deplasmanda İstanbul Büyükşehir'i yenerek puanını 16'ya çıkardı ve takibini sürdürdü.
Ligin zorlu haftasını kayıpsız kapatan sarı-mavililer, 10. hagtada Best Balıkesir ile daplasmanda karşı karşıya gelecek. Dünü izinli geçiren temsilcimiz zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Temsilcimizin zorlu deplasman maçı  1 Aralık Cumartesi günü oynanacak. Selçuk Üniversitesi'nde övnemli bir eksik bulunmuyor. Selçuk Üniversitesi Antrenörü Ajlan Kavasoğlu, kendi salon ve seyircileri önünde kazanarak liderliklerini sürdürdükleri için mutlu olduklarını söyledi. Şimdi tek hedeflerinin Balıkesir deplasmanında kazanmak olduğunu ifade eden Kavasoğlu; “Ligin sonuna kadar zirvede kalmak için her maçımızı kazanmayı hedefliyoruz. İyi bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var. Bu hafta sonu da zorlu Balıkesir maçından istediğimiz sonucu alarak evimize dönmek istiyoruz” diye konuştu.
9.hafta sonuçları: Gelişim Koleji 75-90 İstanbulspor, Final Gençlik 85-92 Yeşilgiresun Belediye, Vestel 85-89 Akhisar Belediye, İstanbul  Büyükşehir Belediyesi 64-74 Mackolik.com Uşak Universitesi, Maliye Milli Piyango 72-61 Best Balıkesir Basketbol, Başkent Gençlik 85-81 İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torku Selçuk Universitesi 86-54 Pİ Koleji.  Ligin 9. hafta karşılaşmaları dün oynanan Bandırma Kırmızı-Trabzonspor Basketbol ve Darüşşafaka-Pertevniyal maçları ile sona erdi.
Ligin 10.hafta maçları ise 30 Kasım Cumartesi günü başlayacak. Sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi ise 1 Aralık Cumartesi günü Best Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu haftanın maçları ise şöyle: Pİ Koleji-Gelişim Koleji, Pertevniyal-Başkent Gençlik, İzmir  Büyükşehir Belediyesi-Bandırma Kırmızı, Best Balıkesir Basketbol-Torku Selçuk Universitesi, Trabzonspor Basketbol-Maliye Milli Piyango, İstanbulspor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yeşilgiresun Belediye-Darüşşafaka, Akhisar Belediye-Final Gençlik, Mackolik.com Uşak Universitesi-Vestel.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim