Sarı-mavililerin tek hedefi evinde kazanarak üst üste 8. galibiyetini almak
Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, 17. hafta maçında bugün sahasında ligin güçlü ekipleri arasında yer alan Optimum TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya gelecek. Kampus 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak kritik mücadele saat 16.00’da başlayacak. Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren maçı Ali Özyurt, Ozan Gönen ve Metin Aksoyak hakem üçlüsü yönetecek.
Son haftalarda aldığı galibiyetlerle müthiş bir çıkış yakalayan Torku Selçuk Üniversitesi, Optimum TED engelini de kayıpsız geçerek, yenilmezlik serisini 8 maça çıkarmak istiyor. Hazırlıklarını dün yaptığı ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa giren sarı-mavili temsilcimizde moraller üst seviyede. Takımda önemli bir eksik bulunmazken, sporcuların camiaya galibiyet sözü verdikleri belirtildi.
Geride kalan 16 hafta sonunda 28 puan toplayan ve 4. sırada yer alan Torku Selçuk Üniversitesi, averajla ikinci basamakta bulunan Optimum TED’i yenerek, zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Taraftarları maça davet eden sarı-mavili takımın Antrenörü Halil Üner, “Yine zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimiz de son haftalarda formda. İki takım içinde bu maç çok önemli. Ancak biz kazanıp hem yenilmezliğimizi, hem de zirve takibimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.
2 LİG’DE 17. HAFTA PROGRAMI
Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 17. hafta bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Haftanın ilk maçında ise saat 14.30’da Final Gençlik ile Akhisar Belediyesi karşı karşıya gelecek. Mücadele Final Okulları Spor Salonu’nda oynanacak. Ligde yarın ise 2 karşılaşma oynanacak. Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde haftanın programı şu şekilde; Bugün: 14.30 Final Gençlik–Akhisar Belediyesi (Final Okulları Spor Salonu) 15.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor–Maliye Milli Piyango (Bayrampaşa Spor Salonu) 15.00 Vestel–Uşak Üniversitesi (Atatürk Spor Salonu) 16.00 Tenis Eskrim Dağcılık–Best Balıkesir (Abdi İpekçi Spor Salonu) 16.00 Genç Telekom - Gamateks PAU (Ankara Spor Salonu) 16.00 Selçuk Üniversitesi–Optimum TED Ankara Kolejliler (19 Mayıs Spor Salonu) 16.30 Orman–Pertevniyal (M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu) 18.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor–Başkent Gençlik (Karataş Şahinbey Spor Salonu) Yarın: 17.00 Garanti Koza İstanbulspor–Gelişim Koleji (Zeyyat Baykara Spor Salonu) 17.00 Tire Belediye–Darüşşafaka (Tire Spor Salonu).
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim