HİLALSPOR’A 10 ATTILAR

Konya 1. Amatör Küme A Grubu’nu kayıpsız lider götüren Selçuk Üniversitesi bu hafta evinde Hilalspor’u ağırladı. Ligin son sırasındaki rakibine acımayan Üniversite karşılaşmayı 10-0 kazandı. 8 maçın sonunda bütün maçlarını kazanarak 24 puana ulaşan Selçuk Üniversitesi, 8 mücadelede 39 gol atarak maç başına 5 gol ortalamasına yaklaştı. Ligde sadece 6 gol kalesinde gören Selçuk, +33 averaj jle rekora koşuyor.

Grupta oynanan diğer maçlarda liderin en yakın takipçisi Ömeranlıspor deplasmanda İçeri Çumra Belediyespor ile karşılaştı. Mücadele Ömeranlıspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Selçuklu İdmanyurdu deplasmanda Sarayönüspor’u 2-1 ile geçerken, Ereğli Anadoluspor evinde Ergesspor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Demirspor haftayı Bay geçti.

ANADOLU KARTAL HATA YAPMADI

Konya 1. Amatör Küme B Grubu’nda lider Anadolu Kartalspor evinde Ülkümspor’u ağırladı. Kritik mücadele lider Anadolu Kartalspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Zirve mücadelesi veren bir diğer takım Hugluspor ise Beyşehir derbisinde Beyşehir Belediyespor ile evinde karşılaştı. Beyşehir Belediyespor’u 1-0 yenen Hugluspor zirve takibini sürdürdü. Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda Bozkır Gençlerbirliği Taşkentspor’u 5-0 ile geçerken Yunakspor evinde Monivaspor’a evinde 3-1 mğlup oldu. Seydişehirgücü ise Doğanhisorspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

SPOR SERVİSİ