YİNE FARKLI GEÇTİ

Sezona 6 maçta 6 galibiyet ile başlayan ve bu hafta İ. Çumra Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Selçuk Üniversitesi, rakibini farklı mağlup etti. Deplasmandan 6-1’lik galibiyet ile dönen Üniversite, 7. Maçların sonunda 21 puanla liderliğini sürdürdü. 29 gol atıp 6 gol yiyen Selçuk Üniversitesi 23 averaj ile edata lige ambargo koydu.

Liderin en yakın takipçisi konumunda bulunan Ömeranlıspor da haftayı kayıpsız geçen takımlardan oldu. Demirspor’un deplasmanda 3-0 mağlup eden Ömeranlıspor puanını 16’ya yükseltti. Bir diğer zirve takipçisi Ereğli Anadoluspor ise ligin dibine demir atan Selçuklu İdmanyurdu’nu 4-0 ile geçerek 16 puan ile haftayı kapattı. Haftanın en farklı skoru ise Sarayönüspor ile Hilalspor arasında oynandı. Sarayönü temsilcisi 7-1 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti.

ANADOLU KARTAL LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Konya 1. Amatör Küme Bu Grubu’nda ise heyecan giderek yükseliyor. Takımların puan olarak birbirine yakın seyrettiği grupta haftayı kayıpsız kapatan Anadolu Kartalspor liderliğini sürdürdü. Beyşehirspor’un 3-2 mağlup eden Anadolu Kartalspor 18 puanla, Huğluspor’un 1 puan önünde haftayı lider kapattı. Haftanın en farklı skoruna ise Yunakspor’u 11-0 mağlup eden Ülkümspor imza attı.

Grupta oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle: Monivaspor – Seydişehirgücü: 0-3, Doğanhisarspor – Taşkentspor: 3-5, Bozkır Gençlerbirliği – Huğluspor: 1-2

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim