Hazırlıklarına ara vermeden başlayan temsilcimizin tek hedefi kazanmak

 

Türkiye ErkeklerBasketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku SelçukÜniversitesi deplasmanda Pertevniyal’i 77-72 mağlup ederek liderliğinisürdürdü. 4'te 4 yapmanın keyfini yaşayan sarı-mavililer, ligin 5. haftasındakendi salon ve seyircisi önünde Yeşil Giresunspor Belediyespor'u konuk edecek.Zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan Selçuk Üniversitesi'nin tekhefdefi ligin alt sıralarında bulunan rakibini mağlup ederek zirveyibırakmamak.

Çalışmalarınıgalibiyet parolası ile sürdüren sarı-mavililerde zorlu maç öncesinde önemli bireksik bulunmuyor. Çalışmalarını bugün tamamlayacak olan sarı-mavililerdeAntrenör Ajlan Kavasoğlu; “Pertevniyal önünde güzel bir galibiyet aldıklarınıve yollarına moralli bir şekilde devam ettiklerini söyledi. Ligin 5.haftasında  Yeşil GiresunsporBelediyespor önünde zorlu bir maça daha çıkacaklarını ifade eden Kavasoğlu;“Tek düşüncemiz kazanarak liderliğimizi sürdürmek. Yeşil Giresun, ligin altsıralarından kurtulmaük isteyen bir ekip. Bizde zirvedeki yerimizi korumakistiyoruz. Bu nedenle oldukça zevkli ve çekişmeli bir karşılaşma olacak. Biztaraftarlarımızın önünde gülen taraf olmak istiyoruz.

5. HAFTAHEYECANI BAŞLIYOR

Erkekler İkinci Ligi’nde beşinci haftanın açılış maçında bugün GelişimKoleji ile Pertevniyal, Final Gençlik ile Bandırma Kırmızı karşı karşıyagelecekler. TB2L’de sezonunbeşinci haftası bugün oynanacak 3 maçla başlayacak. Saat14:30’da Gelişim Kolejiile Pertevniyal, Final Gençlik ile Bandırma Kırmızı karşı karşıya gelirken saat16:00’da ise Pİ Koleji, Mackolik.com Uşak Üniversitesi’ni konuk edecek. 3 KasımCumartesi günü saat 15:00’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İzmirBüyükşehir Belediyesi karşılaşırken, Vestelspor’un rakibi ise TrabzonsporBasketbol olacak. Aynı gün saat 16:00’da Best Balıkesir Basketbol-AkhisarBelediyesi, Torku Selçuk Üniversitesi-Yeşil Giresun Belediye maçları oynanacak.Cumartesi günün son maçında iseMaliye Milli Piyango Ankara’da İstanbulspor’uağırlayacak. Beşinci hafta 4 Kasım Pazar günü saat 17:00’de Darüşşafaka ileBaşkent Gençlik arasında oynanacak maçla tamamlanacak.

Müsabakalırn programı ise şu şekilde:   Gelişim Koleji–Pertevniyal 2 Kasım Cuma14:30 İzmir Gelişim Koleji S. S. ,Final Gençlik - Bandırma Kırmızı 2 Kasım Cuma14:30 Bursa Final Okulları Spor Salonu, Pİ Koleji - Mackolik.com UşakÜniversitesi 2 Kasım 2012 Cuma 16:00 Ankara Pİ Koleji Spor Salonu, İstanbulBŞB.-İzmir BŞB. 3 Kasım Cumartesi 15:00 İstanbul Cebeci Spor Salonu, Vestel -Trabzonspor Basketbol 3 Kasım Cumartesi 15:00 Manisa Atatürk Spor Salonu, BestBalıkesir Basketbol - Akhisar BLD. 3 Kasım Cumartesi 16:00 Balıkesir Kurtdereli Spor SalonuTorku SelçukÜniversitesi–Yeşil Giresun Belediye 3 Kasım Cumartesi 16:00 Konya Selçuk Üniversitesi19 Mayıs Spor Salonu, Maliye Milli Piyango–İstanbulspor, 3 Kasım Cumartesi17:00 Ankara TOBB S. S. , Darüşşafaka - Başkent Gençlik 4 Kasım Pazar 17:00İstanbul  Darüşşafaka Ayhan Şahenk SporSalonu

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim