Kampus 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 16.00'dabaşlayacak. Sarı-mavili ekip zirvedeki yerini korumak istiyor. 

BasketbolErkekler 2. Ligi’nde mücadele eden ve averajla liderlik koltuğunda oturantemsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bugün zirve yarışında en yakın takipçisi olanMaçkolik Uşak Üniversitesi'ni konuk edecek. Kampus 19 Mayıs Spor Salonu'ndaoynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Ali Rıza Bozokluoğlu,Ruhi Nezihi Soydan, Uygar Kurt hakem 3'lüsü yönetecek.  Manisa deplasmanında Akhisar’a boyun eğerekilk yenilgisini alan sarı-mavililer, kendisi gibi zirveyi kovalayan UşakÜniversitesi’ni mağlup ederek rakibi ile arasındaki puan farkını açarakzirvedeki yerini de korumak istiyor.

Maçkolik UşakÜniversitesi geride kalan haftada Best Balıkesir'i 82-62 gibi farklı bir skorlamağlup etti.Beş maçlık galibiyet serisinin üzerlerinde ister istemez bir baskıoluşturduğuna değinen Torku Selçuk Üniversitesi Antrenörü Aclan Kavasoğlu,“Bunun sıkıntısını Akhisar deplasmanında yaşadık. Fazla stres oyunumuzu etkiledi.İşin açıkçası bu yenilgi bir yönde iyi oldu. Üzerimizdeki baskıyı attık. UşakÜniversitesi maçına daha rahat çıkacağımıza inanıyorum. Akhisar yenilgisinievimizde kazanarak telafi etmek istiyoruz” diye konuştu. Taraftar desteği deisteyen Antrenör Aclan Kavasoğlu açıklamasını şöyle tamamladı. “Salonun doluolması bize artı güç veriyor. Konya’daki basketbol sevgisi müthiş.Taraftarlarımızı Uşak maçına davet ediyor ve destek istiyoruz. Bu zorlu virajıonların vereceği destekle geçeceğimize inanıyorum. Uşak Üniversitesi de sezonabizim gibi iyi başladı. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Bu bilinçle çalışmalarımızdevam ediyor. Umarım taraftarımız önünde kazanır ve yerimizi koruruz. Bu konudasporcularıma olan güvenim sonsuz”.

T2BL'de 7.haftadün oynanan 2 karşılaşmalarla başladı. Ligde bugün ise 6 karşılaşma oynanacak.Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi en yakın takpiçisi Maçkolik UşakÜniversitesi'ni Kampus 19 Mayıs Spor Salonu'nda konuk edecek. Mücadele saat16.00'da başlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise sahasındaYeşilgiresun Belediyespor'u konuk edecek. Cebeci Spor Salonunda oynanacakmüsabaka saat 15.00'de başlayacak. Aynı gün Vestel Manisa Atatürk SporSalonunda Pertevniyali konuk edecek. Müsabaka saat 15.00'te başlayacak. BaşkentGençlik ile Bandırma Kırmızı ise İzmir Narlıdere Güven Erkaya Spor Salonundakarşılaşacak. Maç saat 16.00'da başlayacak. Balikesir Kurtdereli SporSalonunda  Best Balikesirspor ileİstanbulspor arasında oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Cumartesigünün son maçında ise Maliye Milli Piyango ile Pİ Koleji Ankara Atatürk SporSalonunda karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabaka saat 17.00'de başlayacak.Haftanın kapanış maçında ise Pazar günü Darüşşafaka ile Trabzonspor Basketbol Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonunda karşı karşıya gelecek. Mücadelesaat 17.00'de başlayacak.

SPOR SERVİSİ 


Editör: TE Bilişim