Beko Basketbol Ligi'nde haftayı Galatasaray Liv Hospital yenilgisi ile kapatan Torku Konya Selçuk Üniversitesi yönetimi ilerleyen haftalarda alacakları galibiyetler ile Selçuk Kartalı'nın ligde kalacağına inanıyor
Galatasaray deplasmanında kazanmak istediklerini ama bunu başaramadıklarını ifade eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Kerem Öten, ligden düşecekleri konusunda karamsar olmadığını belirterek, "Mücadelemizi sürdüreceğiz. Takımımıza inanıyoruz. Son maça kadar da inanmaya devam edeceğiz. Torku Konya Selçuk Üniversitesi bu sezon ligde kalacak" dedi.
MAÇIN SONUNU GETİREMEDİK
Öten, yaptığı açıklamada, Galatasaray Liv Hospital deplasmanında kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Takım olarak maçın genelinde iyi oynadıklarını dile getiren Öten, "Rakibimiz karşısında ilk iki periyodu önde bitirdik. Ancak, özellikle 3. periyotta Galatasaray Liv Hospital'ı durdurmakta zorluk çekince sayı farkı açıldı. Son periyottada oyuna ortak olabileceğimiz bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Ama söylediğim gibi büyük takımlar karşısında oynarken fark açıldığı taktirde kapatmak hiç kolay olmuyor. Fark belli bir sayıya gelince son bölümde ortaya koyduğumuz oyunun çok fazla bir anlamı olmadı" diye konuştu.
YENİLGİYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
Öten, bu hafta sahalarında Fenerbahçe Ülker'i konuk edeceklerini anımsatarak, şunları kaydetti: "Fenerbahçe Ülker ve Pınar Karşıyaka maçlarının ardından çok kritik bir periyoda giriyoruz. Sıralamada daha yakın olduğumuz rakiplerimizle oynayacağız. Ligde kalma adına bu maçlar çok önemli. Sahamızda oynayacağımız maçları mutlaka kazanmak zorundayız. Yenilgiye tahammülümüz yok. Deplasmanda da bir galibiyet çıkaracak olursak, bir sıkıntımız kalmaz. Ligden düşeceğimiz konusunda karamsar değilim. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Takımımıza inanıyoruz. Son maça kadar da inanmaya devam edeceğiz. Torku Konya Selçuk Üniversitesi bu sezon ligde kalacak."
AA
 

Editör: TE Bilişim