Beko Basketbol Ligi 23. hafta maçında evinde lig 2. Fenerbahçe Ülker'i ağırlayacak olan Torku Selçuk Üniversitesi, zorlu maçtan galibiyet ile ayrılarak önemli bir başarının altına imzasını atarken, ligde kalma yolunda da önemli bir galibiyet almış olacak. Geçen hafta Galatasaray Liv Hospital deplasmanından istediğini alamayan temsilcimiz, evinde ağırlayacağı Fener Bahçe Ülker maçında galip gelmenin hesaplarını yapıyor.

TARAFTARIN DESTEĞİ İLE KAZANACAK

Zorlu maçta taraftarın tribünleri doldurmasın bekleyen yönetim, taraftarın desteği ile ilk yarının son maçında Anadolu Efes karşısında alınan galibiyette taraftarın oluşturduğu müthiş atmosferi Fenerbahçe Ülker maçında da oluşturmak istiyor. Diğer taraftan 6. yabancısını federasyon kurallarına göre 125 bin Dolar'ı ödemediği için maç kadrosuna alamayan Selçuk Kartalı, bu önemli müsabakada hangi yabancının saha kenarında olacağı merak konusu.

FENERBAHÇE ÜLKER MORALSİZ GELİYOR

Beko Basketbol Ligi'nde Toku Selçuk Üniversitesine konuk olacak olan Fenerbahçe Ülker hafta içersinde Turkish Airlines Euroleague'de deplasmanda Panathinaikos'a 76-67 mağlup olarak ilk 8 şansını zora sokan Sarı-Lacivertliler temsilcimiz karşısına moral bozukluğu ile çıkacak. Bu durumu lehine çevirmeye çalışacak olan Sarı-Mavililer sahadan galibiyet ile ayrılabileceklerine inanıyor.

SELÇUK'A MORAL PASTASI

19. Mayıs Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker' i konuk edecek olan Torku Konya Selçuk Üniversitesi oyuncularına maç öncesi morallerini yüksek tutmak amacıyla pasta ikramı yapıldı. Yavuz Gıda Sahibi Ali Fuat Öztürker, takıma zorlu Fenerbahçe Ülker maçı öncesi moral vermek istediklerini belirterek, "Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden ekibimizi bu zorlu karşılaşma öncesi morallirini yüksek tutmak istedik. Firmamız tarafından üretilen pastalarımızdan ikramda bulunarak, başta Mevlüt Şimşek olmak üzere yönetim kurulu arkadaşlarımız, teknik ekip ve oyuncularımızla birlikte güzel bir moral oldu" diye konuştu.  Torku Konya Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Şimşek, Öztürker'e vermiş olduğu moral ve destekten ötürü teşekkür etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim