Son olarak evinde Hacettepe ile berabere kalan Yeşil-beyazlılar, Bayrampaşa'yı ağırladıkları maçta birçok pozisyona girmesine rağmen golü atamadı. Kartal, 57. dakikada Recep'in golüne engel olamayınca maçtan 1-0 mağlup ayrıldı

Yavru Kartal Konya Anadolu Selçukspor ligdeki puan kayıplarını sürdürüyor. Pendik'e deplasmanda mağlup olan temsilcimiz son olarak evinde oynadığı erteleme maçında Hacettepe ile golsüz berabere kalmıştı. Mutluk galibiyet parolası ile evinde Bayrampaşa'yı ağırlayan Konya Anadolu Selçukspor, bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maçtan puansız ayrılmak zorunda kaldı. Maçın tek golü 57. dakikada Recep'ten geldi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 14: Sol kanattan Oğuz Gürbulak'ın kullandığı serbest vuruşta arka direkte Can Demir Aktav topa kafa ile dokundu. Top auta çıktı.

Dakika 19: Konya Anadolu Selçukspor atağında defanstan dönen topa İsmail Güven uzaklardan sert ve düzgün bir şekilde vurdu. İsmila'in şutu az farkla dışarı çıktı.

Dakika 28: Sağ kanattan kullanılan taç atışında top Oğuz Gürbulak'ın önünde kaldı. Topla birlikte ceza sahası içine giren Oğuz kaleci ile karşı karşıya kalmasına karşın topu ayağından aştı ve pozisyonunu kaybetti.

Dakika 39: Okan Derici'nin sağ kanattan kullandığı kornere Seddar yükseldi. Seddar'ın kafa ile vurduğu topu kaleci son anda kornere gönderdi.

Dakika 40: Aynı pozisyonun ardından kullanılan kornerin ardından Bayrampaşa ceza sahası içinde oluşan karambolde İsmail topa vurdu ancak top direkten döndü. Daha sonra savunma topu uzaklaştırdı.

İKİNCİ YARI

Dakika 46: Bayrampaşa'nın sağ kanattan yaptığı atakta Gökhan Öztürk topu içeri çevirdi. Topa kimse dokunamadı.

Dakika 57: Bayrampaşa'nın sol taraftan kullandığı köşe atışından Recep ön direkte topa kafa ile dokundu. Oğuzhan kalesini terk edince top ağlarla buluştu.

Dakika 66: Yusuf Onur'un Bayrampaşa ceza sahası önünde düşürülmesinin ardından hakem serbest vuruş kararı verdi. Topun başına geçen Okan Derici'nin vuruşunda kaleci İlker topu son anda tokatladı.

Dakika 78: Bayrampaşa'nın sol kanattan kullandığı kornerde ceza sahası içinde karambol oluştu. Daha sonra Konya Anadolu Selçukspor oyuncuları topu uzaklaştırdı.

Dakika 85: Okan Derici'nin sol kanattan içeri girerek topu Can Demir'e çıkardı. Topla buluşan Can Demir yavaş bir vuruşla topu auta gönderdi.

SPOR SERVİSİ 

Stat: Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk

Hakemler: Ozan Soykan, Sezgin Çınar, Hüseyin Kıvanç Durmaz

Konya Anadolu Selçukspor: Oğuzhan, Can, İsmail, Oğuz Gürbulak (Dk. 76 Yusuf Duman), Seddar, Tufan, Yusuf Arıkan, Ahmet, Aykut, Soner (Dk. 64 Alper), Okan

Bayrampaşa: İlker, Tugay (Dk. 73 Alican), Ömer (Dk. 46 Gökhan), Oğuz Aksoy, Muhammed (Dk. 41 Melik), Recep, Ali, Berat, Emirhan, Muhittin, Yusuf Kurtuluş

Gol: Dk. 57 Recep (Bayrampaşa)

Sarı kartlar: Dk. 33 Muhittin, Dk. 64 Gökhan (Bayrampaşa), Dk. 45 Soner, Dk. 63 Ahmet, Dk. 64 Aykut, Dk. 89 İsmail (Konya Anadolu Selçukspor)

Editör: TE Bilişim