Transferi değerlendiren Atiker Konyaspor 2. Başkanı Selçuk Aksoy, “Transferlerde son noktaya geldik sayılır. Hurtado transferiyle beraber. Belki bir transferimiz daha olabilir. Ona göre takımı şekillendireceğiz. Transfer sezonunun sonuna kadar herhangi bir aksilik olmazsa” dedi.
 HAZIRLIK DÖNEMİ İYİ GEÇTİ

Erzurumspor ile oynanacak sezonun ilk maçını da değerlendiren Aksoy, “Fikstür avantajımız gözüküyor özellikle ilk 5 hafta itibariyle. Evimizde ilk maç Erzurumspor ile başlıyoruz. İnşallah 3  puanla başlarız lige. Takımın durumu iyi. Filipovic’in ve geçen sene ayağı kırılan Traore’nin sakatlığı var. Dönmeleri biraz zaman alacak. Başka sıkıntılı bir durum gözükmüyor. Takımın hazırlık dönemleri de iyi geçti” ifadelerini kullandı.

MOKE VE EZE İLE YOLLAR AYRILACAK
Takımdan ayrılması düşünülen isimler hakkında da konuşan Aksoy, “Moke isminin ayrılması gündemde. Onunla alakalı net bir durumumuz yok ama hocanın bize verdiği raporda bir de Eze var. Yabancı statüsünden dolayı onunla da yollarımızı ayırmak için menajeriyle görüşüyoruz. Transfer sezonu 31 Ağustos’ta bitiyor. Ne olacağını bilemeyiz. Daha 20-25 günlük bir süreç var önümüzde. Moke de kulüp menfaatlerine uygun olursa ayrılacak. Yabancı konusunda sınırdayız şu anda” diye konuştu.

ETO’O  KARARI ÖNCEDEN ALDIĞIMIZ BİR KARARDI
Aksoy geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılan Eto’o’nun gönderilme sebebini de açıkladı. Aksoy, “Eto’o’nun gidişini kar-zarar olarak değerlendirmemek lazım. Eto’o, geçen sene gelip ikinci yarı sağladığı katkı bizim için kar gibi. Zaten sezon başından beri Eto’o’nun takımda olmamasıyla alakalı düşüncemiz vardı. Zarar veya kar noktasında olayın neresinden baktığınız önemli. Eto’o’nun Konya’ya gelip hizmet vermesi, Konya’da oynamış olmasına biz Konya için kar olarak bakıyoruz, zarar olarak değerlendirmiyoruz. Giderken o kendi sözleşmesinin haklarını savundu. Biz de kulübün haklarını savunduk. Belli bir noktada anlaştık. Biz zarar olarak görmüyoruz” ifadeleri ile sözlerini notaladı
SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim