Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 7. haftasında bugün grup lideri Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa Gap Arena Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Şekerspor’un lider Şanlıurfaspor karşısında vereceği zorlu sınavı İzmir bölgesi ulusal hakemlerinden Volkan Alabaş yönetecek. Alabaş’ın yardımcılığını Fikret Aras ve Koray Yıldızer yapacak.
Şekerspor yeni teknik adam Mustafa Çapanoğlu ile yeni bir sayfa açmanın ve üst üste yaşadığı kötü günleri geride bırakmanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde, Tepecik maçında kırmızı kart gören İshak Çakmak dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Sezon başlamadan önce sakatlanan tecrübeli futbolcu Okan Koç ise geçtiğimiz haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalarına başladı. Tecrübeli futbolcu Okan Koç’un teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde yapılan antrenmanlarda istekli ve hırslı görüntüsü gözlerden kaçmadı. Koç, teknik heyetin görev vermesi halinde lider Şanlıurfa karşısında forma şansı bulabilecek. Yeşil-beyazlılar yeni teknik adamı Mustafa Çapanoğlu takımı ile birlikte sahaya çıkacak.
Temsilcimiz Konya Şekerspor, Tecrübeli hakem Alabaş’ın yönettiği en son maçında geçtiğimiz yıl Çanakkale Dardanelspor’u 4-2 mağlup etmişti. Alabaş ayrıca geçtiğimiz yıllarda, yeşil-beyazlıların oynadığı Balıkesir, Pendikspor ve Zeytinburnuspor karşılaşmalarını yönetti. Yeşil-beyazlılar Alabaş’ın görev aldığı Dardanel, Balıkesir ve Pendik maçlarında 4’er gol atıp galibiyet kazanırken, Zeytinburnu maçında ise 1-1 berabere kaldı.
Konya Torku Şekerspor’un yeni Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, önceliklerinin kötü sonuçların ardından gelen moral bozukluğunu gidermek olduğunu belirtti. Çapanaoğlu, yaptığı açıklamada, takımla beraber olduğu kısa süre içerisinde takımın moral açısından kötü olduğunu gözlemlediğini bildirdi. Takımın yaşadığı zor günlerden hep birlikte başarılı bir şekilde çıkacaklarını anlatan Çapanoğlu, futbolcuların istekli olduğunu söyledi.
Bugün grubun lideri Şanlıurfaspor ile oynayacakları maçın iyi bir başlangıç için çok önemli olduğunu vurgulayan Çapanaoğlu, şunları kaydetti: “Fikstüre ve puan durumuna göre kendimize bir rota belirleyeceğiz. Kulüplerin hedefleri her zaman büyüktür. Biz de talip olduğumuz bu görevin hakkını vererek kulübü puan ve performans olarak en iyi noktaya getirmeye çalışacağız. Geçen seneye göre tamamen yeni bir kadro var takımda. Alınan kötü sonuçları buna bağlıyorum. Önceliğimiz kötü sonuçların ardından gelen moral bozukluğunu gidermek. Şanlıurfaspor maçı ile yeni bir sayfa açmak istiyoruz.”  Daha önce Konya’da teknik direktör olarak görev yaptığını ve şehre yabancı olmadığını anlatan Çapanoğlu, Konyalılardan destek istedi.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig beyaz Grup’ta 7. hafta heyecanı bugün oynanacak maçlarla tamamlanacak. Tamamı saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmaların programı şöyle: Bozüyükspor-Bugsaş Spor Turgutluspor–Pendikspor Tepecikspor–Ofspor Şanlıurfaspor-Konya Torku Şekerspor Çorumspor–Tokatspor İskenderun Demir Çelikspor–Gaziosmanpaşa Kocaelispor–Diyarbakırspor Altay-Balıkesirspor.
Editör: TE Bilişim