Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 9. haftasında İskenderun Demir Çelikspor ile karşı karşıya gelecek. Bayramdan sonra oynanacak karşılaşma öncesinde oyunculara bayram izni verilecek.  Evinde oynadığı Çorumspor maçından aldığı beraberlikle aradığı çıkışı yakalayamayan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarına önceki gün yaptığı tek idmanla başladı. Bu hafta sonunu Kurban Bayramı nedeni ile maç yapmadan kapatacak olan yeşil-beyazlılar, bugün yapacağı antrenmanın ardından bayram iznine çıkacak.Yapacağı izinin ardından önümüzdeki hafta içi yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, İskenderun Demir Çelikspor ile 13 Kasım’da deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Uzun süredir sakatlığı devam eden ve Çorum maçının ikinci yarısında oyuna girerek iyi bir futbol ortaya koyan tecrübeli futbolcu Okan Koç’un takıma katılması ile birlikte takımda sakat ve eksik oyuncu kalmadı. Spor Toto 2. Lig’de 9. hafta maçları Kurban Bayramı sonrasında 13 Kasım tarihinde oynanacak. Beyaz Grupta oynanacak 9. haftanın maç programı şu şekilde: 
Kocaelispor - Tokatspor, Altay - Gaziosmanpaşa, Yeni Malatyaspor - Diyarbakırspor, Çorumspor - Ofspor, Şanlıurfaspor - Pendikspor, Turgutluspor - Bozüyükspor, İskenderun Demir Çelikspor - Konya Torku Şekerspor, Tepecikspor A.Ş. - Bugsaşspor.
Ligde kötü günler geçiren Torku Şekerspor 8 hafta sonunda sadece 1 galibiyet alan Torku Şekerspor  4 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. 3 maçta da rakipleri ile yenişemeyen yeşil-beyazlı temsilcimiz sıralamada 14. basamakta yer alıyor. Torku Şekerspor geçtiğimiz sezon  hem ligde hem kupada gösterdiği performansla tüm futbol otoritelerinin dikkatini çekmiş ve kendisinden övgü ile bahsettirmişti.(Spor Servisi)  
Editör: TE Bilişim