Transfere hızlı bir giriş yaptıktan sonra sessizliğe bürünen Torku Konyaspor'da seferberlik ilan edildi. Avrupa Ligi ihtimaline karşı transferi bir an önce bitirmek isteyen Kartal'da sportif direktör Avrupa turuna çıkarken, futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy ve transfer komitesi yurt içinde yoğun bir çalışma başlattı

 

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor transferde yeniden atağa kalkmak istiyor. Geçen hafta iç ve dış transferde önemli hamleler yapan yeşil-beyazlılar iki yabancı oyuncu Alban Meha-Dossa Junior'u transfer etmiş ve Kaya, Ali Turan, Uğur İnceman gibi sözleşmesi sona eren oyuncularla yeniden anlaşma sağlamıştı. Mehmet Güven ve Hasan Kabze ile de yollar ayrılmıştı.

YENİDEN ATAĞA KALKACAK

Yaptığı önemli transfer hamlelerinden bir süre sonra sessizliğe bürünen Torku Konyaspor yeniden atağa kalkmayı planlıyor. UEFA'dan gelecek olumlu bir habere göre şimdiden tedbir almak isteyen Kartal, transferi en kısa sürede bitirmek istiyor. Kampa tam kadro gitmeyi planlayan yeşil-beyazlılar bu amaç doğrultusunda harekete geçti. Adeta seferberlik ilan eden yönetim yurt içi ve yurt dışı temaslarını sıklaştırdı. Gelir gelmez ayağının tozu ile kendisini transfer cenderesinde bulan sportif direktör Murat Erdoğan Avrupa turuna çıkarken, Selçuk Aksoy başkanlığındaki transfer komitesi yurt içindeki transferler için yoğun bir tempo ile çalışmaya başladı.

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

UEFA Avrupa Ligi'ne gitme ihtimali bulunan temsilcimiz Torku Konyaspor transferi bir an önce tamamlamayı planlıyor. Kampa kadar kadroyu oluşturmayı planlayan yeşil-beyazlı ekibin yönetimi bu hafta içinde önemli transfer hamleleri yapmayı amaçlıyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Torku Konyaspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, "Yurt dışı ve yurt içinde transfer görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Kısa süre içinde transferi noktalamayı planlıyoruz. En önemli hedefimiz kampa tam kadro gidebilmek. Transferde aceleci davranmamızın bir nedeni Avrupa Ligi7ne katılma ihtimalimizin bulunması olsa da kendi anlayışımız gereği de bunu yapmak istiyoruz. Konyaspor'un sezon başı kampını verimli geçirebilmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

HAFTA İÇİNDE İMZA BEKLENTİSİ

Torku Konyaspor'da bütün gözler transfere çevrilmiş durumda. Birkaç gün içinde birkaç futbolcunun daha Konya'ya getirilmesi öngörülüyor. Kartal imza aşamasına getirdiği futbolcularla hafta sonuna kadar resmi sözleşme imzalayacak. Konyaspor'un özellikle yabancı transferde birkaç isim ile anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim