Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Sarayönü Belediyespor'da takıma kazandırılacağı belirtilen isimler belli oluyor. Transferin hızlı ekiplerinden Yeşil-Siyahlı temsilcimiz birkaç gün içinde görüşeceği isimlere bir an önce imza attırmak istiyor

Transferin hareketli olduğu takımlardan temsilcimiz Sarayönü Belediyespor'da, daha önce görüşüleceği belirtilen isimlerden 4ü belli oldu. Transfer çalışmalarının hızlı ekiplerinden Bölgesel Amatör Ligi'ndeki ekiplerimizden Sarayönü Belediyespor'da daha önce iç transferde 4, dış transferde 6 oyuncu ile sözleşme imzalanmıştı. Yapılan açıklamada 5 futbolcu ile sözleşme imzalanacağı belirtilmişti. En kısa sürede imzaların atılması beklenen Sarayönü ekibinde görüşülecek isimler şu şekilde; Osmaniyespor'dan defans oyuncusu Salih Yurt ve orta saha oyuncusu Sinan Kalaycı, Toroslar Belediyespor'dan forvet oyuncu Ahmet Aslan ve iç transferde yine defans oyuncusu Ahmet Ceran ile görüşme yapılacak. Yapılan görüşmelerin ardından en kısa süre içinde imzaların atılması beklenirken, yönetimden yapılan açıklamada Temmuz ayı ortasında transferin sonlandırılması düşünüldüğü belirtildi.

GENİŞ KADRO KURULACAK

Bölgesel Amatör Ligi'ndeki ekiplerimizden Sarayönü Belediyespor, transferde isimleri arka arkaya açıklarken, yeni sezon için geniş bir kadro yapısı planlandığı belirtildi. Yıllardır TFF 3. Lig için mücadele eden ve bir türlü üst lige yükselemeyen temsilcimiz, bu sene hedefine ulaşmak istiyor. Hedefleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Yeşil-Siyahlı ekip geniş bir kadro kurma düşüncesinde. Şu ana kadar dış transferde 6 oyuncu ile anlaşan ve çalışmalarını hızlandıran Sarayönü yönetimi görüşeceği 4 oyuncu ile bir an önce mukavele imzalamanın peşinde.

TECRÜBELİ FUTBOLCULAR

Temsilcimiz Sarayönü Belediyespor'da görüşülecek oyuncular tecrübeleriyle dikkat çekiyor. 1989 doğumlu Salih Yurt, geçen sezon Osmaniyespor'da forma giymişti. 14 maça çıkan oyuncu 1 kez ağları havalandırdı. Oyuncu futbola başladığı Türk Telekomspor ile birlikte bir dönem profesyonel forma giymişti. Takıma kazandırılması düşünülen bir diğer oyuncu Sinan Kalaycı da yine tecrübesiyle dikkat çekiyor. Daha önce 2. Lig'de görev yapan orta saha oyuncusu birçok kez TFF 3. Lig'de de görev yaptı. Hacettepe alt yapısından çıkan tecrübeli futbolcu geçen sezon Osmaniyespor'da Slih Yurt'un takım arkadaşıydı. Temsilcimizde görüşülecek bir diğer isim Ahmet Aslan. Forvet oyuncusu geçen Toroslar Belediyespor'da forma giymişti. Mersin Camspor'da futbola başlayan futbolcu bitiriciliği ile dikkat çekiyor. Sarayönüspor'un iç transferde görüşeceği Ahmet Ceran ise Konya Anadolu Selçukspor'un alt yapısından yetişen bir oyuncu. Yeşil-Siyahlıların geçen sezon kadrosuna dahil ettiği 1995 doğumlu Ahmet Ceran istikrarlı futbolu ile teknik ekibin gözüne girdi. Ahmet Ceran geçen sezon 26 maça çıkarken 3 kez ağları havalandırdı.

ÇALIŞMALAR TEMMUZ AYINDA

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren temsilcimiz Sarayönü Belediyespor'da temmuzun ilk haftası bütün eksiklerin giderilerek antrenmanlara başlaması bekleniyor. Lige hazır bir vaziyette başlamak isteyen yönetimin Ramazan ayında da tam mesai çalışacak ve transferi noktalayacak. İmzaların atılmasının ardından çalışmalara başlamak isteyen Sarayönü, temmuz ayının ikinci haftasında top başı yapacak. 50 günlük bir çalışma programı hazırlamak isteyen teknik heyet, Bölgesel Amatör Ligi yeni sezon takviminin açıklanmasıyla kamp programını kesinleştirecek.

MUHAMMED SAYDAM

 
Editör: TE Bilişim