Bölgesel Amatör Ligi'ndeki temsilcimiz Sarayönü Belediyespor transferde koşar adımlarla ilerliyor. İç transferde Sergie Abaka ve Mustafa Baştin ile anlaşan Sarayönü, Yunus Batan ve Uğur Aktepe'ye de imza attırdı. Dış transferde de boş durmayan yönetim, dün törenle 4 futbolcuyla mukavele imzaladı

Temsilcimiz Sarayönü Belediyespor'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Dün kamuoyuna duyurulan Sergie Abaka ve Mustafa Baştin transferlerinin yanı sıra Yunus Batan ve Uğur Aktepe ile de sözleşme imzalayan Sarayönü yönetimi, dış transferde de atağa kalktı. Düzenlenen tören ile 4 yeni futbolcu sözleşme imzaladı. 2 defans, 1 orta saha, 1 kaleci takviyesi yapan temsilcimiz, Ceyhanspor'dan Hakkı Kamar, Karaman Belediyespor'dan Turan Polat ve Murat Öztürk, Akşehirspor'dan da Yunus Emre Yılmaz ile anlaştı.

ESKİ OYUNCULAR

Temsilcimiz Sarayönü Belediyespor'da kadro dahil edilen oyuncuların 4ü de daha önce Yeşil-Siyahlı formayı terletmişti. Ceyhanspor'dan alınan Hakkı Kamar 2012-2013 sezonunda forma giymiş ve 7 gol kaydetmişti. Tecrübeli defans oyuncusu Turan Polat daha önce 4 yıl, Akşehirspor'dan alınan Yunus Emre Yılmaz 5 sene Sarayönü Belediyespor'da forma giymişti. Karaman Belediyespor'dan takıma kazandırılan kaleci Murat Öztürk ise 2 sene kaldığı takımda 24 maça çıkmıştı.

 YÖNETİM TAM KADRO

Birçok kez profesyonel ligin kapısından dönen temsilcimiz gözünü 3. Lig'e dikti. Önceki sezonun kadrosunu koruyan Sarayönü Belediyespor, dış transferde de 4 oyuncuya imza attırarak iddialı olduğunu gösterdi. Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak ve Başkan Yardımcısı Erdal Demirpolat'ın da hazır bulunduğu imza törenine Genel Kaptanlar Muammer Akhançer ve Mehmet Çobanoğlu, Sayman Mustafa Solak, Alt Yapı Sorumlusu İbrahim Ocak, Basın Sözcüsü Ramazan Poyraz ile Yüzme Şubesi Sorumluları Oya Kocaoğlan ve Zeliha Ceylan'da katıldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim