Mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligi’nde yeni sezonda şampiyon olmak isteyen Sarayönü Belediyespor, bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlılar iç transferde kadro iskeletini korurken, dış transferde ise 6 futbolcu ile anlaşma sağlamıştı. Muhabirimiz Hasan Yıldırım da, sizler için Sarayönü Belediyespor’un iç transferlerde anlaşma sağladığı değerlendirdi. İşte anlaşma sağlanan isimler;

MUSTAFA SAYAN

1 Eylül 1992 Meram doğumlu olan orta saha oyuncusu Mustafa Sayan, Bölgesel Amatör Ligi’nin deneyimli isimlerinden birisi. Bu sezon devre arası transfer döneminde Akşehirspor’dan ayrılan Mustafa Sayan, 2013/2014 sezonunda formasını giydiği Sarayönü Belediyespor’a tekrar dönüş yapmıştı. Mustafa Sayan, Sarayönü Belediyespor’un iç transferde anlaşma sağladığı ilk isimlerden birisi oldu. 

ERKAN ÇELİK

12 Şubat 1994 tarihinde Bursa’nın Osmangazi ilçesinde doğan orta saha oyuncusu Erkan Çelik, Sarayönü Belediyespor’un bu sezonki gözde oyuncularının başını çekiyordu. Bursaspor altyapısından yetişen ve bir dönem Bursaspor’un pilot takımı olan Yeşil Bursa’da profesyonel olarak forma giyen Erkan Çelik’in yolu, Sarayönü Belediyespor ile bu sezon kesişti. Çelik, Teknik Direktör Niyazi Kart’ın raporu doğrultusunda devre arası transfer döneminde Bursa Zaferspor’dan transfer edilmişti. Başarılı orta saha oyuncusu, Sarayönü ekibinin iç transferde anlaşma sağladığı 2.oyuncu oldu.

MUSTAFA BAŞTİN

1 Eylül 1992 Edremit doğumlu olan Mustafa Baştin, son 3 sezondur Sarayönü Belediyespor kadrosunda yer alan kilit isimlerden birisi. Başarılı orta saha oyuncusu saha içinde ve dışında üzerine düşeni yapıyor olacak ki, 3 yıldır kulübün değişmez oyuncularından birisi olmayı başardı. Baştin, yeşil-siyahlıların yeniden anlaşma sağladığı isimlerden birisi.

ALPER ERKOÇ

1 Ocak 1988 Mersin doğumlu olan Alper Erkoç, bu sezonun devre arası transfer döneminde Mersin Yolspor’dan ayrılarak Sarayönü Belediyespor’a gelmişti. Ortaya koyduğu performansla kısa sürede yeşil-siyahlıların gözde isimlerinden olan orta saha oyuncusu, yeni sezonda da Sarayönü ekibinde forma giyecek.

SERCAN ŞEN

17 Ocak 1994 İzmir/Konak doğumlu olan Sercan Şen, Bursaspor altyapısından yetişen önemli isimlerden birisi. 2006 yılında Bursaspor ile profesyonel sözleşme imzalayan başarılı file bekçisi, akabinde 2013 yılında pilot takım Yeşil Bursa’ya kiralık olarak gönderilmişti. 2015 yılının hemen başlarında Utaş Uşakspor ile anlaşarak amatöre dönen başarılı kaleci, bu sezon başında Osmaniyespor’a, oradan da devre arası transfer döneminde Sarayönü Belediyespor’a gelmişti. Sercan, yeşil-siyahlı takımın iç transferde anlaşma sağladığı isimler arasında yer alıyor.

ÖZENÇ ALBAYRAK

20 Şubat 1992 Mersin doğumlu olan kanat oyuncusu Özenç Albayrak, daha önce Batman Petrolspor ve Sakaryaspor’da profesyonel olarak forma giymişti. Bu sezon başında Akşehirspor’dan Sakaryaspor’a giderek profesyonel olan Özenç, devre arası transfer döneminde Sarayönü Belediyespor’a gelerek yeniden amatöre dönüş yapmıştı. Özenç Albayrak, yeni sezonda da Sarayönü Belediyespor forması giyecek.

FATİH GÖRÜCÜ 

2 Ağustos 1995 Selçuklu doğumlu olan Fatih Görücü, Sarayönü Belediyespor’un güzide oyuncuları arasında yer alıyor. Sarayönü Belediyespor’un sezon başında Ereğlispor’dan kadrosuna kattığı başarılı kanat oyuncusu, yeni sezonda da yeşil-siyahlı formayı terletecek. 

HASAN YILDIRIM

Editör: TE Bilişim