TFF 2019-2020 Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin erteleme maçında Konya ekipleri sahaya çıktı. Temsilcilerimiz Akşehirspor sahadan beraberlikle ayrılırken Sarayönü Belediyespor ise yine yenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, ertelenen maçların programını geçen hafta açıklamıştı. Bu programa göre, olumsuz hava şartlarından dolayı ertelenen maçlar oynandı. İki Konya temsilcisinin de içinde olduğu karşılaşmalar nefes kesti.

Konya temsilcilerimizden ilk olarak Akşehirspor, kendi sahasında ligde kalma mücadelesi veren Bucak Belediye Oğuzhanspor’u ağırladı. Temsilcimiz, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla beraber puanını 29’a yükselten Akşehirspor 6.sıraya yükseldi. Oğuzhanspor ise deplasmanda altın değerinde bir puan alarak ligde kalma ümidini sürdürdü. Diğer ekibimiz Sarayönü Belediyespor ise zor günler geçiriyor. Bölgesel Amatör Lig kurulduğundan beri bu ligden hiç düşmeyen Yeşil-Siyahlılar bu sene bir ilki yaşayabilir. Sarayönü Belediyespor ertelenen maçta üst sıraları zorlayan Manavgat Belediyespor’u ağırladı. Sahadan 3-1’lik yenilgiyle ayrılan Sarayönü, 11 puanla son sırada kaldı. Rakip ise aldığı galibiyetle puanını 32’ye çıkararak 5. Sırada yer aldı. Ertelen bir diğer karşılaşma ise Çal Belediyespor ile Kepez Belediyespor arasındaydı. O karşılaşma da 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim