Transferin hareketli ekiplerinden Sarayönü, 3. Lig hedefi doğrultusunda transfer bombalarını arka arkaya patlatıyor. Yeşil-Siyahlı ekip dış transferde 4 oyuncuyu renklerine bağladı

Sezonun bitmesiyle transfer çalışmalarına başlayan Bölgesel Amatör Ligi'ndeki temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, 4 yeni futbolcu ile sözleşme imzaladı. Daha önce isimleri açıklanan isimlere ile masaya oturacağını belirten Yeşil-Siyahlı kulüp dün yaptığı açıklamayla transferleri resmen duyurdu. Salih Yurt, Sinan Kalaycı, Mete Özer ve Ahmet Aslan'ı kadrosuna katan temsilcimizde, hafta içinde transferlere devam edileceği bildirildi. 

4 YENİ İSİM

Transfer bombalarını ardı ardına patlatan temsilcimiz, alınan futbolcuların tecrübeli ve takıma katkı sağlayacak oyuncular olması için ince eleyip sık dokuyor. Hedefleri doğrultusunda büyük bütçe ayıran yönetim riske girmek istemiyor. Daha önce Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele etmiş ve istikrarlı futbolcuları kadrosuna kazandıran Sarayönü, aldığı oyuncularla riske girmek istemediğini gösterdi. Son olarak takıma dahil edilen 1990 doğumlu Mete Özer geçen sezon Karaman Belediyespor'da forma giymiş ve 25 maçta görev almıştı. Sezon sonunda sözleşmesi biten ve bonservisini eline alan oyuncuya diğer takımlarında ilgi gösterdiği söylenirken, Sarayönü yönetiminin oyuncuya Yeşil-Siyahlı formayı giydirmek için yoğun mesai harcadığı belirtiliyor. Alınan diğer oyuncular Sinan Kalaycı, Salih Yurt ve Ahmet Aslan'ın da daha önce ligde tecrübesi olan futbolcular olduğu biliniyordu. 

GENİŞ KADRO İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Daha önce geniş bir kadro kurmak için çaba harcadıklarını belirten Sarayönü yönetimi transferlerin devam edeceğini söyledi. Yeni sezonda üst lige çıkabilmek için var gücüyle çalışan Yeşil-Siyahlı ekibin yöneticileri kadro derinliği olan bir ekip kurarak 3. Lig hedefine ulaşmak istiyor. Hafta içinde yeni transferlerin sözleşme imzalaması beklenirken, iç transferde de kadro kalması düşünülen futbolcularla masaya oturulacak.  

"TRANSFERLER DEVAM EDECEK"

Takımı ve ilçeyi tanıyan tecrübeli bir ismi takımın başına getirmek isteyen Sarayönü Belediyespor, kulüp menajerliğine Niyazi Kart'ı, teknik direktörlüğe ise Ahmet Kök'ü getirmişti. Oluşturulacak kadro için yoğun mesai harcayan Niyazi Kart yaptığı açıklamada, "Yeni sezon öncesinde yoğun bir transfer dönemi geçiriyoruz. Bir üst lige çıkabilmek için elimizden geleni yapacağız. Kuracağımız kadro 3. Ligi hak eden bir kadro olacak. Bunun için çok çalışıyoruz. Bu hafta içinde de transferlerimiz devam edecek. İç ve dış transferde masaya oturacağımız oyuncular var. Bu hafta sonuna kadar transferi noktalamayı düşünüyoruz. Genç oyuncularımıza da değer veriyoruz, onlara da kadromuzda yer vereceğiz." ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim