Çumra 4. sıraya gerilerken Selçuklu 12. sırada kaldı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. grupta 9. hafta oynanan karşılaşmalarla geride kaldı. Sezonun 9. haftasında grupta mücadele eden Konya takımları Sarayönü Belediyespor ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor derbi maçta karşı karşıya geldi.zirve yarışı içerisinde olan 2 ekip arasında oynanan maçı Sarayönü Belediyespor 3-1 kazandı.Yeşil-siyahlı ekip aldığı bu galibiyetle puanını 17 yaptı ve sıralamada 2. basamakta yer aldı. Bölgesel Amatör Ligde 3. sezonunu geçiren yeşil-siyahlı ekip bu sezon oynadığı Konya derbilerini kazandı. 2 sezondur 3. lige çıkma hayallerini son anda kaybeden Sarayönü Belediylespor'da taraftarlar bu sezon hayalin gerçeklemesini bekliyor.
Yeşil-siyahlı ekip oynadığı 9 maçta 5 galibiyet  2 beraberlik 2 yenilgi aldı. Bu maçlarda 17 gol atan Sarayönü ekibi kalesinde 9 gol gördü. Sarayönü Belediyespor sezonun 10. hafta maçında deplasmanda Nevşehirspor'a konuk olacak.Nevşehir Belediyespor geride kalan haftada lider Mersin Meskispor'a 2-0 yenildi.Nevşehir temsilcisi aldığı bu yenilgi ile 10 puanla 9. sırada yer aldı. Bu ligde mücadele eden ve zirve yarışı içinde olan Çatalhöyük çumra Belediyespor ise Sarayönü Belediyespor deplasmanından aldığı 3-1'lik yenilgi ile 4. sıraya geriledi.Kırmızı-yeşilli ekip maç eksiği ve 16 puanla haftayı 4. sırada tamamlarken lider Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor ile arasındaki puan farkı 3'e çıktı. Temsilcimiz 10. hafta maçında sahasında Ceyhanspor ile karşı karşıya gelecek. Adana temsilcisi geride kalan haftada diğer Adana temsilcisi Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamladı.
Ceyhanspor aldığı beraberlikle puanını 13 yaptı sıralamada 7. basamakta yer aldı. Ligde 2. sezonunu geçiren ancak bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Selçuklu Belediyespor 9. haftayı deplasmanda aldı. Grubun son sıralarında yer alan Alpin Pozantı deplasmanına giden mavi-beyazlı ekip rakibi ile 1-1 berabere kaldı.Selçuklu Belediylespor aldığı bu beraberlike haftayı 8 puanla 12. sırada tamamladı. Selçuklu Belediyespor sezonun 10. hafta maçında sahasında takipçisi akdeniz Belediyespor'u konuk edecek. Akdeniz ekibi geride kalan haftada sahasında Toroslar Belediyespor'u 2-1 yenerek moral buldu.aldığı galibiyetle puanını 7 yapan Akdeniz Belediyespor sıralamada 13. basamakta yeraldı. Ligde oynanan 9. hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde: Karaman Belediyespor 3-0 Kayseri Yolspor, Mersin BŞB Meskispor 2-0 Nevşehirspor Gençlik, Sarayönü Belediyespor 3-1 Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Ceyhanspor 1-1 Adana Gençlerbirliği, Alpin Pozantı Gençlik 1-1 Selçuklu Belediyespor, Akdeniz Belediyespor 2-1 Toroslar Belediyespor, Niğde Belediyespor 2-1 68 Yeni Aksarayspor.
 
Editör: TE Bilişim