Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, küfrün olduğu yerde olamayacağını, gerekirse başkanlığı bırakabileceğini söyledi. Şan, yaptığı açıklamada, yönetim olarak ekonomik sıkıntı yaşayan Konyaspor'u düzlüğe çıkarmaya çalıştıklarını ancak kendilerine haksızlık yapıldığını belirtti. Menfaat peşinde olan bir taraftar grubunun Samsunspor maçının başından sonuna kadar yönetime ve şahsına küfür ettiğini ifade eden Şan, şunları kaydetti: ''Şahsıma ve yönetime yapılan küfürler Konya'ya yakışmıyor. Maç esnasında gerekli tepkiyi veren taraftarlara teşekkür ediyorum. Konya Atatürk Stadı'nda ve diğer statlarda küfür olduğu anda stadı terk edeceğim. Bu bireysel eylemi başlatıyorum. Küfrün olduğu yerde ben yokum, gerekirse başkanlığı bırakırım. Sporda şiddeti önleme yasasının, Türkiye Futbol Federasyonu ve emniyet güçleri tarafından tavizsiz uygulanması gerekir. Bu tür nahoş durumlara meydan verilmemeli. Aksi takdirde spor müsabakalarını izlemeye kimse gelmeyecek.'' Şan, yönetim kuruluyla görüşeceğini, başkanlığı bırakma kararı dahil çeşitli radikal kararlar alacaklarını dile getirdi.
BOLU HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Torku Konyaspor’da, ligin 8. haftasında deplasmanda oynanacak Boluspor maçının hazırlıkları bir günlük dinlenmenin ardından dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. Cumartesi akşamı, ligin iddialı takımlarından Samsunspor ile iç sahada berabere kalarak puan kaybetmeye devam eden yeşil-beyazlı takımda, üzüntü hakim.  PTT 1. ligde 7 hafta da 12 puan kaybeden ve 9 puanla 9. sırada yer alan Torku Konyaspor ile haftayı galibiyetle kapatarak 16’şar puanla ilk iki sırayı oluşturan Erciyesspor ve Çaykur Rizespor arasındaki puan farkı da 7’ye yükseldi. Konyaspor, 7 hafta da 6 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü.
Özellikle iç sahada kaybettiği 7 puanla avantajı iyi değerlendiremeyen, ancak son haftalardaki olumlu performansıyla dikkat çeken Kartallar, gelecek haftalar için de umut vermeye devam ettiler.  Torku Konyaspor’da, Cumartesi akşamı oynanacak Boluspor maçının hazırlıkları muhtemelen Cuma günü tamamlanacak ve takım aynı gün Bolu’ya gidecek. Samsun maçında sakatlanan İshak’ın dün MR’ı çekilecekti. Erdinç, Erkan ve Abdülkadir Bardakçı’nın tedavileri ise sürdürülüyor.
METİN ŞAHİN'E KUTLAMA MESAJI
Konyaspor yönetimi, yeniden tekvando federasyon başkanlığına seçilen Metin Şahin'i kutladı. Konyaspor yönetiminin kutlama mesajı şöyle: “Ankara'da yapılan 3.Olağan Mali ve 3.Olağan Genel Kurulda 229 delegemin 215'inin oyunu alarak 4 yıllığına yeniden Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığına seçilen hemşehrimiz, değerli spor adamı Yrd.Doç.Dr. Metin Şahin'i tebrik ediyor ve ekibiyle birlikte Türk taekwondosuna yeni başarılar kazandırmasını temenni ediyoruz.”
Editör: TE Bilişim