Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’ndaki mücadele saat 17.00’de başlayacak. Ligde son iki maçında yenilen mavi beyazlılar, bu karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı, 18.hafta mücadelesinde Samsun Büyükşehir Belediye Anakent ile karşılaşacak. Bugün Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Müsabakayı Turgut Işık, Ozan Gönen, Hande Öztürk hakem üçlüsü yönetecek. Ligde oynadığı son iki maçtan mağlubiyetle ayrılan mavi-beyazlılar Samsun’dan galibiyetle dönerek haftayı galibiyetle kapatmak istiyor. Ligde şu ana kadar oynadığı 17 maçta 11 galibiyet, 6 mağlubiyet alan Selçuklu Kartalı ligde 5.sırada yer alıyor. Ev sahibi ekip Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent ise ligde 21 puanla 16.sırada yer alıyor. Mavi-Beyazlılarda sakatlığı geçen Fran Plepic Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent maçında forma giyebilecek.

İÇERDE BANDIRMA’YA MAĞLUP OLDU

Temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, ligde son iki maçtır gelip gelemiyor. İlk yarının 16.haftasında kendi evinde Bandırmaz Kırmızı’nı konuk eden mavi beyazlılar, bu maçtan 66 – 69 mağlup ayrıldı. Bu şok yenilgi sonrası, gözler Petkim maçına döndü. Ancak temsilcimiz deplasmanda oynadığı Petkim maçında da yenilgi alarak, ligin ilk yarısını moralsiz kapattı. Düşme hattında bulunan Petkim Spor ise Selçuklu’dan aldığı galibiyet ile 15.sıraya yükseldi. Selçuklu, ligin ilk yarısını 5.sırada tamamladı.

FRAN PİLEPİC OYUNDA OLACAK

Basketbol temsilcisi Selçuklu Belediyespor’da ligin ilk yarısında sakatlanan Fran Pilepic, 3 maçta dakika alamamıştı. Son olarak oynanan Petkim maçında kısa süre dakika alan oyuncunun sakatlığı tamamen geçti. Hırvat oyuncu bugünkü Samsun Anakent maçında oynayabilecek. Fran, Petkim ile oynanan mücadelede 9 sayılık bir katkı sağlamış ancak maçı kaybedilmesini engelleyememişti. Selçuklu Belediyespor’da Fran’ın da katılması ile eksik oyuncu bulunmuyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim