Sivasspor karşısında aldığı galibiyetle ligde 19. kez mutlu sona ulaşarak  Türkiye'nin en çok şampiyonluk yaşayan takımı olan Galatasaray , elde ettiği  başarıyla hem taraftarlarını sevindirdi hem de büyük miktarda para ödülünü  kasasına koymaya hak kazandı.

         
Süper Lig'de mücadele ettiği için lige giriş parası alan, elde ettiği  galibiyet ve beraberliklerden performans primlerini kazanan sarı-kırmızılı takım,  ayrıca kazandığı şampiyonluk ve toplamda ulaştığı şampiyonluk sayısına göre de  primler aldı.
         
Ligde mücadele ettiği için 11 milyon lira civarında "ayak pastı" parası  alan Galatasaray, ligde şimdiye kadar kazandığı 20 galibiyet ve 8 beraberlik için  ise 20 milyon lirayı aşkın performans primini kasasına koydu.
         
Bu sezon mutlu sona ulaştığı için 15 milyon lira civarında şampiyonluk  primi kazanan sarı-kırmızılı takım, toplam şampiyonluk sayısı için de 19 milyon  lira gelir elde etti.
         
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gelecek sezon doğrudan katılacağı  için de UEFA'dan yaklaşık 20 milyon lira gibi bir geliri kasasına koymayı  garantiledi.
         
Bunun yanı sıra lisanslı ürün satışı ve kombine kartlardan elde edilen  gelirlerle birlikte Galatasaray'ın bu sezon kazandığı gelir 100 milyon lirayı  aştı.
Editör: TE Bilişim