Konya 1. Amatör Küme A Grubu’nde şampiyon belli oldu. Bitime 1 hafta kala İçeri Çumra Belediyespor’u 11-1 mağlup eden Selçuk Üniversitesi şampiyonluğa ulaştı. Selçuk Üniversitesi gelecek sezon Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele verecek.

Konya 1.Amatör Küme A Grubunda Selçuk Üniverstespor Şampiyon oldu. Sahasında galibiyete farklı uzanan Selçuk sezonu mutlu sonla bitirdi. B Grubundaise Huğluspor’un maçının ertelenmesinin ardından Beyşehir Belediyespor’u mağlup eden Anadolu Kartalspor bitime 1 hafta kala yeni lider oldu.

Konya 1. Amatör Küme 2019-2020 Futbol Sezonu’nda A grubunda şampiyon belli olurken B grubunda şampiyonluk son haftaya kaldı. A grubunda sezon başından beri liderliğini sürdüren Selçuk Üniveritespor şampiyonluk maçında sahasında İçeri Çumra Belediyespor’u ağırladı tam 12 golün olduğu karşılaşmayı lider, 11-1 kazandı ve şampiyonluğa gösterişli bir şekilde uzandı. Bu galibiyet sonucunda puanını 40’a çıkaran Selçuk Üniversitespor, bitime bir hafta kala en yakın rakibi Ömerhanlıspor’un dört puan önünde. 

B GRUBU ALEV ALEV

B grubunda ise işler değişti. Lider Huğluspor’un Bozkır Gençlerbirliği ile oynayacağı maç olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. Bu karşılaşmanın ertelenmesinin ardından Beyşehir Belediyespor’u 3-1 yenen Anadolu Kartalspor maç fazlasıyla ve bitime bir hafta kala liderlik koltuğuna oturdu. Bu sonuçla birlikte Anadolu Kartalspor, 38 puanla yeni lider olurken maç eksiği olan Huğluspor, 36 puanla ikinci sırada yer aldı. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim