“ÇALIŞMA ORTAMLARI MÜKEMMEL, ARKADAŞLARIN İSTEKLERİ ÇOK YÜKSEK”
Kampın çok güzel devam ettiğini belirten Teknik Direktör Çalımbay, “Çalışma ortamları mükemmel, arkadaşların istekleri çok yüksek. Sadece geç gelen arkadaşlarımız oldu onlar da bugün katıldı. Şu anda hiçbir sorunumuz yok çalışma açısından. Sadece yapabilirsek birkaç tane transfer yapacağız. Onları da Bolu’da bitirirsek, süper olur. Çünkü yurt dışı kampı çok önemli. Orayı da iyi çalışarak geçmemiz gerekiyor” dedi.

“ERZURUMSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”
Fikstür sonuçları hakkında konuşan ve kendi evlerinde Erzurumspor’a karşı oynayacakları ilk maçı kazanmak istediklerini dile getiren Çalımbay, “Zor bir lig bizi bekliyor. Fikstürler dün çekildi. Bütün takımlara hayırlı olsun. Ligin ilk haftaları çok zor geçer. Kimse kimseyi tanımıyor. Herkes yeni transferler yaptı, yeni takımlar oluştu. Onun için de neyin ne olacağı belli değil. Bizim ilk maçımız kendi sahamızda. Erzurumspor’la oynayacağız ve kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Bütün hazırlık maçlarımızın tek hedefi Erzurum maçı. Kazanmak için de o maçta ne gerekirse yapacağız” diye konuştu.

“BİRKAÇ TANE TAKVİYE OLURSA DAHA DA GÜÇLÜ HALE GELİRİZ”
Transferde belirli bölgelere alternatif oyuncular almak istediklerini belirten Çalımbay, “Alternatif yerlerimiz var. Buralara oyuncu bulmamız gerekiyor birkaç tane. Defans olsun, sol olsun, sol öne olsun, kanatlara yani bir oyuncuya kalmayalım. O oyuncunun alternatifi olsun. Kadromuzu kesinlikle şişirmek istemiyoruz. Kadromuzdan memnunuz. Tabi birkaç tane takviye olursa daha da güçlü hale geliriz. Çünkü geçen sezon gerçekten sıkıntı yaşamış bir Konyaspor var. Bu sıkıntıları bu sene kesinlikle yaşatmayacağız. Çok daha iyi yerlerde olacağız. Yerli bulabilirsek yerli transfer yapacağız. Ama tabi ki burada yabancı sınırlaması da olduğu için onda da çok dikkatli olmamız gerekiyor. Hem maddi açıdan hem de takım kadrosu açısından dengeyi kurmamız lazım” şeklinde konuştu.

“HERKESİN ÇOK DİKKAT ETMESİ GEREKİYOR”
Ligin geçen seneki kadar zor ve çekişmeli olacağına da dikkat çeken Çalımbay, “Lig geçen seneki gibi olacak. Geçen sene düşmeye kalan takımlar, şampiyonluğa giren takımlar son maçlarda belli oldu. Yine bu mücadele sürecek. Herkes birbirinin yerini biliyor. Herkesin çok dikkat etmesi gerekiyor. Herkeste transferler devam ediyor. O yüzden her takım için zor geçecek” ifadelerini kullandı.

İHA

Editör: TE Bilişim