Konyaspor’un İtalyan ekibi Udinese’den kiralık olarak kadrosuna kattığı eski oyuncusu Riad Bajic, Konyaspor’da yaşadığı başarıların bugünlere gelmesinde önemli bir rol oynadığını belirterek, Türkiye’nin en iyi seyircilerinden birine sahip takımımızda eski günlerdeki gibi başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.

Konyaspor’un yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Riad Bajic,“Yaklaşık 2 sene sonra tekrar Konyaspor’a döndüm. Gerçekten çok mutluyum. Çünkü burada iyi bir çıkış yakalamıştım. Burada sonuçta daha önceden tanıdığım oyuncu grubu da var. Tabiki teknik heyetle de birlikte çalışmıştım. Yeniden Konyaspor’da olduğum için mutluyum”ifadelerini kullandı.

“Konyaspor’daki ilk dönemim çok başarılı geçmişti. Bu sonuçlardan da gayet belli oldu” diyen Riad Bajic, sözlerine şöyle devam etti: “Hem takım adına hem de kendi adıma güzel işlere imza attık. Buradan ayrıldıktan sonra yeniden Türkiye’ye geldiğimde Medipol Başakşehir’de farklı bir ortama gelmiştim. Daha büyük bir rekabet içerisindeydim. Aynı zamanda istemediğim ciddi bir sakatlıkta geçirdim. Buna rağmen iyi çalışarak yeniden sahalara döndüm. Ama gösterdiğim performans benim adıma beklediğim gibi olmadı. Ama çok da kötü olduğunu düşünmüyorum. Şimdi yeniden Konyaspor’a dönerek iyi bir karar verdiğime inanıyorum. Bunu da göstereceğim performans ile eski günlerdeki Riad Bajic’i kanıtlayarak ortaya koyacağıma inanıyorum…”

Riad Bajic, taraftarlarımızın yeniden imza attığı ilk günden itibaren kendisine büyük bir ilgi gösterdiğini belirterek, “İlk günden beri Konyaspor seyircisi ile aramızda gayet iyi bir ilişki oluştu. Bu ilişki başarılar geldikçe daha da üst seviyelere çıktı. Konyaspor Türkiye’nin en iyi seyircilerinden birine sahip önemli bir kulüp. Burada olduğum için çok mutluyum. İnanıyorum ki bu sezon tekrar onlarla beraber iyi bir sezon geçiririz” derken, bir basın mensubunun ‘Konyaspor taraftarının oluşturduğu atmosferi özledin mi ?’ sorusuna “Tabiki de. Zaten Konyaspor’u tercih etmemdeki en büyük etkenlerden biri de taraftardı” cevabını verdi.

Editör: TE Bilişim