Spor Toto Süper Lig’de 28. Hafta bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Temsilcimiz Atiker Konyaspor ise Pazar günü evinde ligin flaş ekiplerinden Demir Grup Sivasspor’u ağırlayacak. 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Zorlu maçı kazanarak ligde kalma adına dev bir adım atmak isteyen Atiker Konyaspor ilk yarıda oynanan skandal maçın da rövanşını almak istiyor. 

CÜNEYT ÇAKIR DAMGA VURMUŞTU

Pazar günü evinde Sivasspor ile bu sezon oynadığı tarihi önemde maçlardan birine daha çıkacak olan Atiker Konyaspor’da tek hedef galibiyet. Rakiplerinin zorlu maçlara çıkacağı haftada mutlak kazanmak zorunda olan Anadolu Kartalı’nda hesap, ilk yarıda oynanan karşılaşmanın da rövanşını almak.

Hatırlanacağı gibi, Konyaspor ilk yarıda Sivas’ta oynanan maçta rakibi karşısında 1-0 öne geçmiş, hakem Cüneyt Çakır Sivasspor lehine verdiği skandal bir penaltı kararı ile maça damgasını vurmuştu. Sivassporlu oyuncunun Konyasporlu Eren’in ayağına basıp kendini atmasını göremeyen Çakır maçın sonucunu etkilemişti.

RAKİPLER ZORLU SINAVLARDA

Atiker Konyaspor’un Sivasspor karşısında mutlak galibiyet mücadelesi vereceği haftada Konyaspor’un düşmeme mücadelesindeki rakipleri zorlu maçlara çıkacak. Osmanlıspor Fenerbahçe deplasmanına çıkarken, Gençlerbirliği evinde Galatasaray’ı konuk edecek. 

Anadolu Kartalı’nın bir başka rakibi Alanyaspor ise evinde Akhisarspor ile mücadele edecek. Konyaspor Sivasspor maçını kazanarak ilk olarak Osmanlıspor ve Gençlerbirliği’nin üstüne çıkmak istiyor.

SİVASSPOR MAÇINDA DÜDÜK FIRAT AYDINUS’TA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 8 Nisan Pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 13:30’da başlayacak Atiker Konyaspor-D.G. Sivasspor 28.hafta maçında Fırat Aydınus’un düdük çalacağını açıkladı.

 Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Serkan Çınar.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim