TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, son olarak evinde Tarsus İdman Yurdu’nu yenerek kalan 4 hafta öncesi ligde kalma umutlarını sürdürdü. Açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, ligde kalmak için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti

Yavru Kartal Konya Anadolu Selçukspor, ligin 30.hafta maçında Tarsus İdman Yurdu’nu kendi evinde 3-0 mağlup etti. Düşme hattında bulunan yeşil beyazlı takım, bu hafta sonunda Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Zorlu maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Konya Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, Tarsus maçını hak ederek kazandıklarını ve diğer haftalarda da en iyi sonuçları alarak ligde kalacaklarını belirtti. 

HAKKIMIZ OLAN 3 PUANI ALDIK

Konya Anadolu Selçukspor’un 3-0 galibiyeti ile tamamlanan Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasını değerlendiren Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, “Tarsus İdman Yurdu karşısına mutlak üç puan için çıkmıştık. Bizim için çok hayati önem taşıyan bir maçtı. Oyuncularımızda üzerlerine düşen vazifeyi yaptılar. Bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilinci içerisinde oynadılar. Hakkımız olan üç puanı üç golle aldık. Bu üç puanı ben yine taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum. İçerde maç kazanamama fobimizi de bu şekilde atlatmış olduk” dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Fatih Karagümrük maçına ve ligde kalan haftalara değinen Zahir Renklibay, deplasmandan puanla döneceklerine inandığını dile getirerek, “Ligin boyu gittikçe artık kısalıyor. Biz bu takımı ligde tutabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah bu takımı ligde bırakacağız. Bize yakışan da budur. Konya’mıza yakışan da budur. Biz her zaman taraftarlarımızı arkamızda görmek istiyoruz. Artık önümüzde bir Karagümrük maçı var, o maça da yine puan veya puanlar için çıkacağız. Zorlu deplasmandan en az bir puanla döneriz diye ümit ediyorum. Bu puan da bizi ligde bırakacaktır. İç sahada alacağımız galibiyetler ve iki deplasmandan alacağımız birer puanların matematiksel olarak bizi ligde bırakacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

KARAGÜMRÜK PLAY – OFF POTASINDA

Konya Anadolu Selçukspor’un Pazar günü konuk olacağı İstanbul ekibi Fatih Karagümrük, ligde aldığı sonuçların ardından 56 puan ile 3.sırada yer alıyor. Kalan haftalar öncesi liderlik şansı da bulunan kırmızı siyahlı ekip, lider Menemen ile arasındaki 5 puanlık farkı kapatmak istiyor. Fatih Karagümrük ile Konya Anadolu Selçukspor arasında oynanacak olan mücadele Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim