Torku Konyaspor Bulgar golcü Dimitar Rangelov ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İsviçre'nin Luzern takımından transfer edilen oyuncu Konyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Başkan Yardımcısı Güven Öten ise oyun stili itibari ile adaptasyon sorunu yaşamayacak bir yıldızı kadrolarına kattıklarını belirtti

Torku Konyaspor, Bulgaristan Milli Takımı futbolcusu Dimitar Rangelov ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 
Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan 31 yaşındaki golcü oyuncu Dimitar Rangelov, Türkiye'de olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Teklifi aldığında çok mutlu olduğunu anlatan Rangelov, "Benim için Konyaspor'dan teklif almak sürpriz oldu. Çok konuşmayı sevmiyorum. Ne kadar gol atacağımı neler yapacağımı sahada göstereceğim" dedi.
Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Güven Öten, takıma bir yıldız oyuncu daha kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Öten, kamp döneminden önce transferi büyük oranda bitirmeyi hedeflediklerini dile getirerek, "Takımın başarısı için oyuncuların kamp dönemlerini bir arada geçirmeleri oldukça önemli. Bunun için gayret gösteriyoruz. Kendisini ispat etmiş bir oyuncuyu daha kadromuza kattığımız için mutluyuz. İnşallah Rangelov artık gollerini takımımızın başarısı için atacak ve yeni sezonda hedeflediğimiz başarıda pay sahibi olacak. Oyun anlayışıyla da ülkemize yakın olan Rangeov'a Torku Konyaspor ailesine hoşgeldin diyor, başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy ise yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Bulgar oyuncu Rangelov ile bir yıllığına anlaştıklarını belirten Aksoy, "Rangelov'un forvet hattına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Tecrübesinden faydalanacağımızı ve takımımıza güç katacağını düşünüyoruz. Takıma ve oyuncuya hayırlı olsun" dedi.

Aksoy, transfer çalışmalarına devam edeceklerini, bir forvet, bir de kaleci transferi gerçekleştireceklerini ifade etti. Konuşmaların ardından Bulgar oyuncu kendisini 1 yıllığına Konyasporlu yapan imzayı atarak poz verdi.
Dimitar Rangelov geçen sezon İsviçre'nin Luzern takımında forma giymişti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim