Ligde son üç maçından galibiyet ile ayrılan mavi beyazlı temsilcimiz Selçuklu Basketbol, ligde ilk yarının bitmesine son iki maç kalan evinde Yeni Mamak Spor ile karşı karşıya gelecek. Son üç maçında yakaladığı seriyi sürdürmek isteyen Konya ekibi, ligin ilk yarısında kalan iki maçı da kazanarak devreye moralli bir şekilde girmek istiyor. Selçuklu Basketbol Takımı’nın Yeni Mamak Spor ile oynayacağı karşılaşma yarın saat 17.00’de başlayacak ve Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonu’nda oynanacak. Mavi beyazlılar bu maçta taraftarının desteğini yanında görmek istiyor.

SON ÜÇ MAÇINDAN GALİBİYET İLE AYRILDI

Lige iyi başlamasın rağmen maddi zorluklar nedeni ile sonraki haftalarda istediği sonuçları alamayan Selçuklu Basketbol, son üç karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı. Bu süreçte güçlü rakipler ile karşılaşan mavi beyazlılar, ilk olarak deplasmanda Ankara DSİ’yi devirmeyi başardı. Sonraki hafta iç sahada sezonun yenilgisiz takımı Karesi Spor’u konuk eden Konya ekibi, heyecan dolu mücadelede lig liderini yenmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta ise İTÜ Basket deplasmanına giden temsilcimiz, bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak 3 maçlık bir galibiyet serisi yaptı. Selçuklu, yarın oynayacağı iç sahada maçından da zafer ile ayrılarak seriyi devam ettirmenin hesaplarını yapıyor.

AYRILIKLAR MORALLERİ BOZDU

Türkiye Basketbol Ligi’ndeki Konya ekibi Selçuklu Basketbol’da yaşanan maddi kriz nedeni ile oyuncu takımdan ayrıldı. Yaşanan ayrılıklar takım içinde de moralli bozdu. İlk olarak takımın önemli isimlerden Bora Hun Paçan ile yollar ayrılırken, geçtiğimiz Perşembe günü ise Ahmet Ali Erdoğan, sözleşmesini feshetti. Mavi beyazlı takımda ücretlerinin büyük bir kısmını alamayan diğer oyuncuların da sözleşmelerinde fesih hakkını kullanmasından korkuluyor. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim