Anadolu Kartalı Atiker Konyaspor, üst üste ikinci deplasman maçına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta lig maçın Kayserispor’a konuk olan yeşil beyazlılar, yarın yine deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Ligde henüz deplasmanda mağlubiyet yüzü görmeyen Kartal, bu maçtan da galibiyet ile dönmek istiyor. Göztepe ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak olan bu zorlu mücadele Bornova Stadı’nda oynanacak ve 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek.

KARTAL’IN DEPLASMAN PERFORMANSI İYİ

Süper Lig’in 7.hafta maçında Göztepe’ye konuk olacak olan Atiker Konyaspor, bu sezon deplasmanda kazandığı puanlar ile dikkat çekiyor. Önceki sezonlarda deplasman maçlarında yaşadığı sıkıntılar ile bilinen yeşil beyazlı takım, bu sezon deplasmanda oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi. İlk olarak Antalyaspor’a konuk olan Kartal, bu maçta 3 puanı son anda kaçırırken, sonraki maçlarda Yeni Malatyaspor ve Kayserispor’u mağlup etti. Atiker Konyaspor, 2018 – 2019 sezonunda oynadığı 3 dış saha maçında 7 puan topladı.

ÇALIMBAY KULÜBEDEN MEMNUN

Atiker Konyaspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hafta arasında Ziraat Türkiye Kupası maçında şans tanıdığı oyunculardan memnun kaldı. Yeni Amasyaspor ile oynanan karşılaşmada daha önce hazır olmadığı için az forma şansı bulan oyuncularını oynatan Rıza Çalımbay’ın, bundan sonraki süreçte bu futbolculara daha fazla forma vermesi bekleniyor. Özellikle taraftarın sıkça görmek istediği Hurtado ve Traore’yi Amasyaspor maçında oynatan Konyaspor’un hocası, maçın ardından bu oyuncuların performansından memnun kaldığını ifade etti.

GÖZTEPE ÇIKIŞA GEÇTİ

Lige kötü bir başlangıç yapan Göztepe, son haftalarda aldığı sonuçlar ile üst sıralara tırmanmaya başladı. Temsilcimiz Konyaspor’un yarın karşılaşacağı sarı kırmızılı takım, geçtiğimiz hafta deplasmanda Trabzonspor’u yenerek, bir önceki hafta iç sahada Kayserispor’u mağlup etmişti. İzmir temsilcisi, ligde oynanan 6 karşılaşmada 3 galibiyet 3 mağlubiyet alarak 9 puan topladı ve 9.sırada yer alıyor. Göztepe’de Halil Akbunar ve Yasin Öztekin performansı ile son dönemde dikkat çeken isimler.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim