TFF 2. Lig Beyaz Grup 24. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, İzmir ekibi Altay’a konuk olacak. Yarın saat 13.30’da başlayacak olan zorlu mücadelede hakem Ahmet Turan düdük çalacak. Turan’ın yardımcılıklarını, Sezgin Altun ve Mehmet Öcal yapacak. Maçın 4. hakemi ise Bayram Başkan olacak.

HEDEF GALİBİYET

Yarın saat 13.30’da Altay’a konuk olacak olan Konya Anadolu Selçukspor, ligde yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor. Ligdeki son 2 maçında Şanlıurfaspor’u 2-0, Nazilli Belediye’yi de 2-1 mağlup eden yeşil beyazlılar üst üste 3. kez galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Play – Off potası ile arasındaki puan farkını 8’e düşüren Yavru Kartal, 33 puan ile 10. sırada yer alıyor. Temsilcimiz ligin 24. haftasında konuk olacağı Altay’ı da mağlup ederek Play – Off iddiasını sürdürmek istiyor. Yeşil beyazlılar, ligin ilk yarısında iç sahada karşılaştığı Altay ile 0-0 berabere kalmıştı.

6 MAÇ 12 PUAN 

Yarın Altay’a konuk olacak olan Konya Anadolu Selçukspor, zorlu mücadelede en fazla savunma performansına güveniyor. Ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçta kalesinde 26 gole engel olamayan yeşil beyazlılar, ligin ikinci yarısında zor gol yiyen bir takıma dönüştü.  Bu süreçte oynadığı 6 karşılaşmada sadece 3 gol yiyen Yavru Kartal, hiç mağlup olmadı. Ligin ikinci devresinde mağlubiyet yüzü görmeyen temsilcimiz, oynadığı 6 maçta 12 puan toplamayı başardı. Aldığı bu 12 puan ile hızlı bir şekilde üst sıralara tırmanan temsilcimiz, Altay’ı da mağlup ederek puanına 36’ya çıkarmanın hesaplarını yapıyor. 

ALTAY’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’un yarın konuk olacağı Altay, averajla ligin 2. sırasında yer alıyor. Siyah beyazlı ekip, oynadığı 23 maçta topladığı 13 galibiyet ve 6 beraberlik ile 45 puan topladı. Altay, kendi sahasında oynadığı 11 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 26 puan topladı. Oynadığı bu 11 mücadelede ise sadece 1 kez mağlup olan İzmir ekibi, iç saha performansına güveniyor. Lider Gümüşhanespor ile aynı puana sahip olan Altay, temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’u mağlup ederek şampiyonluk hedefini sürdürmek istiyor. 

VEYSEL KOÇ

Editör: TE Bilişim