Spor Toto Süper Lig’de 22. Hafta heyecanı dün başladı. Temsilcimiz Atiker Konyaspor bugün deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Yeşil beyazlıların zorlu maçı saat 19.00’da başlayacak ve  Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Maçın hakemi ise Fırat Aydınus. Aydınus’un yırdımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler.

KARTAL’IN HEDEFİ OYUNU BOZMAK 

Geçen hafta evinde Evkur Yeni Malatyaspor ile berabere kalarak fırsat tepen Atiker Konyaspor’da hedef Fenerbahçe’yi yenerek Avrupa yarışında yeniden iddialı konuma gelmek. Yeşil beyazlıların bir başka hedefi ise hafta başından beri yaptığı hamlelerle karşılaşmayı psikolojik bir savaşa dönüştüren Fenerbahçe cephesinin oyununu bozmak. 

Rakip Fenerbahçe hafta arasında hakemlerle ilgili yaptığı açıklamalarla maçın hakem kadrosunu baskı altına almaya çalışırken, maça Özel Alex De Souza’yı İstanbul’a getirerek Aykut Kocaman üzerinde baskı oluşturmaya çalışmıştı. 

Bir kısım Fenerbahçe taraftarının maç sırasında Aykut Kocaman’ı protesto edeceği de gelen bilgiler arasında. 

FENERBAHÇE TARİHİNİN EN KÖTÜ 

DÖNEMLERİNDEN BİRİNİ YAŞIYOR 

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve çıkış arayan rakip Fenerbahçe ise Konyaspor’u mağlup ederek toparlanmak istiyor. Tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan İstanbul ekibi 23 puanla 14. Sırada yer alıyor. 

Hafta arasında Uefa Avrupa Ligi’nde Rus takımı Zenit ile mücadele eden Fenerbahçe maçı 1-0 kazanmayı başarmıştı. 

 KONYASPOR TARAFTARI TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYACAK

Öte yandan bugün oynanacak zorlu maç için Konyaspor taraftarı İstanbul’a akın edecek. Kritik maçta takımlarını yalnız bırakmak istemeyen Konyaspor taraftarı, Aykut Kocaman’a karşı yürütülen psikolojik savaşta Kocaman’ın yanında olabilmek için kendilerine ayrılan bölümü büyük oranda dolduracak. 

KONYASPOR’DA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Öte yandan Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor’un eksikleri can sıkıyor. Sakatlıkları süren Hurtado, Ömer Ali Şahiner, Jens Jonsson, Diagne zorlu maçta forma giyemezken, sakatlıktan dönen Amir ve Selim ile kararı teknik heyet verecek. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim