Son maçın ardından değerlendirmelerde bulunan yeşil beyazlı takımın Basın Sözcüsü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan, Play – Off potasına bir adım daha yaklaştıkları için mutlu olduklarını belirtti

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin 22.hafta maçında deplasmanda Şanlıurfaspor’u 2-0 yenerek ligin ikinci yarısındaki çıkışını sürdürdü. Oynadığı 22 maçın ardından 30 puan toplayan yeşil beyazlılar, 10.sırada haftayı tamamladı. Konya Anadolu Selçukspor’da Şanlıurfaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Basın Sözcüsü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan, “Anadolu Selçukspor’umuz ligin üst sıralarında olması gerektiğini bu sonuçla bir kez daha göstermiş oldu” dedi.

‘BU SONUÇ BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ’

Sezonun ilk yarısında kendi sahalarında oynadıkları karşılaşmada Şanlıurfaspor’a mağlup olduklarını hatırlatan Konya Anadolu Selçukspor Kulüp Basın Sözcüsü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan, “Bu karşılaşmanın rövanşında deplasmanda 2-0 galip geldiğimiz için mutluyuz. Takımızın aldığı bu sonuç bizi çok mutlu etti, çok sevindirdi. Bu galibiyette emeği geçen tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyoruz. Anadolu Selçukspor’umuz ligin üst sıralarında olması gerektiğini bu sonuçla bir kez daha göstermiş oldu” ifadelerini kullandı.

‘ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ’

Ligin 23.haftasında oynanacak olan Nazilli maçı ile çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade eden, “Play - Off grubu içerisinde yer alan takımlara bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki maçları da kazanarak o grupta yer alan takımların içerisine girmek istiyoruz. Asıl hedefimiz olan A takıma oyuncu yetiştirebilmenin yanında, özellikle ikinci yarıda aldığımız puanlar ile yakaladığımız bu çıkışı sürdürerek yukarıya doğru çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Hafta sonunda kendi sahamızda Nazilli Belediyespor’la yine çok önemli bir karşılaşma daha oynayacağız. Kendi sahamızda oynadığımız karşılaşmalarda taraftarlarımızın ilgisinin az olduğunu görüyoruz. Bu aldığımız sonuçlarını ardından taraftarımızın da yanımızda olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYÜR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 23.hafta maçında sahasında Nazilli Belediyespor’u konuk edecek olan Konya Anadolu Selçukspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil beyazlı takım, bu önemli mücadeleden de galibiyet ile ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor. Yavru Kartal’ın rakibi Nazilli Belediyespor, ligde topladığı 17 puan ile düşme potasında yer alıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim