Haber: Hasan Yıldırım

Atiker Konyaspor'un Spor Toto 2.Lig'de mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor'un genç kalecilerinden Emre Selen, geride kalan sezon ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Sezon başında Yeni Malatyaspor'dan Anadolu Selçukspor'a kiralık olarak gelen Emre Selen, sezon boyunca iyi bir performans gösterdiklerini ifade ederek play-off potasında yer almak için her şeyi yaptıklarını söyledi. 

'SEZONA İYİ BAŞLAMIŞTIK'

Anadolu Selçukspor'un başarılı kalecilerinden Emre Selen; "Aslında sezona gerçekten çok iyi başladık. Kendi evimizde Kahramanmaraşspor maçı, deplasmanda Amedspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarına çıktık ve puan aldık. Sonraki hafta iç sahada 3 golle kazandığımız Nazilli Belediyespor maçı derken gerçekten harika bir ivme kazanmıştık. Fakat ilerleyen süreçte cezalı oyuncular, sakatlanan oyuncular derken bir düşüşe geçtik. O dönem inişli çıkışlı bir grafik çizmeye başladık. Ligin ilk yarısını da play-off potasının birkaç puan gerisinde tamamlamıştık" dedi.

'İKİNCİ YARI TOPARLANMASINI BİLDİK'

Ligin ikinci devresinde toparlanarak daha iyi maçlar çıkardıklarını ifade eden Emre Selen; "İkinci yarının hemen başlarında da bir düşüşümüz vardı. Sonra teknik adam değişikliğine gidildi. Derken takım olarak yeni bir yükselişe geçtik. Play-off için daha çok kenetlenmeye başlamıştık. Play-off şansımızı ciddi anlamda yükseltmiştik. Ama ligin sonuna doğru istenilen sonuca ulaşamadık" diye konuştu. 

'SEZONA SAKAT BAŞLAMAM BENİ ETKİLEDİ'

Kendi performansı ile ilgili olarak da konuşan Emre Selen; "Aslında bu sezona sakat başlamak biraz beni etkiledi. Forma şansı için daha fazla çalışmam gerekti. Nitekim bu konuda üzerime düşeni de yaptığıma inanıyorum. İlk maçlarda fazla zorlayamadım ama ilerleyen süreçte forma şansı da buldum. Kendi adıma iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

'KONYA'NIN SPOR ADINA OTURMUŞ BİR DÜZENİ VAR'

Gerek Atiker Konyaspor gerekse Konya Anadolu Selçukspor olmak üzere kariyerinin son 2 yılını Konya'da geçirdiğini ifade eden Emre Selen; "Kulübüm Yeni Malatyaspor ile 1 yıl daha sözleşmem var. Hem Konyaspor hem de Anadolu Selçukspor olmak üzere toplamda 2 sezondur kiralık olarak Konya'da futbol oynadım. Burada spor adına oturmuş bir düzen var. Çok güzel anlar geçirdim" dedi.

Editör: TE Bilişim