Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, geçtiğimiz hafta alınan Sakaryaspor mağlubiyetini hemen unutarak galibiyetlere kaldığı yerden devam etti. Dün ligin son sırasında bulunan Silivrispor’u konuk eden Yavru Kartal, rakibini 4 golle geçti. 4 penaltı atışının yaşandığı maçta Seddar ve Mücahit attıkları iki golle gollerine devam etti. Konya Anadolu Selçukspor puanını 48 yaparak 8.sıradaki yerini korudu ve Play – Off’a bir adım daha yaklaştı.

İLK YARDA KARŞILIKLI İKİ GOL

Konya Anadolu Selçukspor ile ligin son sırasında bulunan Silivrispor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki gol atıldı. ev sahi i takım maçın 21.dakikasında bir penaltı kazanırken, 22.dakikada topun başında geçen İsmail Düzgün, topu ağlara gönderdi ve konuk takım 1-0 öne geçti. Bu golün ardından beraberlik için yüklenen ev sahibi Anadolu Selçukspor, aradığı golü 35.dakikada Seddar Karaman ile buldu. 1-1 beraberliğin sonrasında temsilcimiz Yavru Kartal, ikinci gol için geliştirdiği ataklardan yararlanamadı.

İKİNCİ YARI GOL DÜELLOSU 

Karşılaşmanın ikinci yarısı büyük heyecana sahne oldu. Karşılıklı gollerin atıldığı son 45 dakikada, Anadolu Selçukspor iki kez penaltı atışından gol buldu. Maçın 51.dakikasında hakemin çaldığı düdük sonrası penaltı kazanan yeşil beyazlı takım, Mücahit Can Akçay ile 2-1 öne geçti. Rakip Silivrispor, 63.dakikada yine İsmail Düzgün ile beraberlik golünü bulmasına karşın Konya Anadolu Selçukspor, karşılaşmayı 2 farklı üstünlük ile kazanmayı başardı. 77.dakika Mücahit Can Akçay penaltı ile yine sahneye çıkarken, 90.dakika Yavru Kartal yine penaltı kazandı. Bu kez topun başına Seddar Karaman geçerken, Anadolu Selçukspor mücadeleyi 4-2 kazandı.

PLAY  - OFF’A ADIM ADIM

TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin 30.haftasında oynanan Silivrispor maçını 4-2 kazanırken, puanını 48 yaptı. Yeşil beyazlılar, Play – Off’a giden yolda önemli bir engeli daha aşmış oldu. Yavru Kartal, ligde kalan 4 maçı da kazanarak sezon sonunda Play – Off potası içinde yer almak istiyor. Öte yandan Konya Anadolu Selçukspor’un 4-2 mağlup ettiği Silivrispor, 30 hafta sonunda 16 puanda kaldı. İstanbul ekibi, ligin bitmesine 4 hafta kala ligde kalma umutlarını büyük ölçüde kaybetti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim