4 maçtır kazanamayan mavi beyazlılar, saat 16.00’da Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanacak maçı kazanarak, yenilgi serisine sonlandırmak istiyor

Türkiye Basketbol 1. Lig temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, 33.hafta maçında Bandırma Kırmızı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligin bitmesine iki maç kala son 4 haftada galibiyet alamayan mavi beyazlılar, bu maçı kazanarak mağlubiyet serisine son vermek istiyor. Play – Off maçlarından avantaj elde etmek isteyen Selçuklu için ligdeki son iki maç çok kritik. 4.sırada bulunan temsilcimiz, 5.sıradaki Antalyaspor ile aynı puan bulunuyor. Basketbol temsilcimiz lig sıralamasındaki yerini koruyarak avantajı da elinde bulundurmak istiyor.

SON 4 MAÇTA MAĞLUP OLDU

Mavi beyazlı temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ligde son oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamadı ve sıralamadaki üçüncülük şansını kaybetti. Konya temsilcisi son maçından da mağlubiyet ile ayrıldı. İç sahadaki Antalyaspor galibiyetinin ardından 29.hafta maçında Bursaspor’a deplasmanda yenilen Selçuklu, 30.haftada evinde lig şampiyonu Türk Telekom’a mağlup oldu. Bir sonraki hafta deplasmanda TED Ankara Kolejliler’e 1 sayı farkla yenilen mavi beyazlılar, geçtiğimiz hafta kendi seyircisi önünde İstanbulspor’a yenilerek 4 maçlık yenilgi serisi yaptı. Selçuklu Belediyespor, sezon boyunca ilk kez 4 maç üst üste kaybetti.

BANDIRMA DA PLAY – OFF’TA

Türkiye Basketbol Ligi temsilcimiz Selçuklu Belediyespor’un bugünkü rakibi Bandırma Kırmızı da Play – Off potası içinde yer alıyor. Balıkesir temsilcisi ligde oynanan 32 maçta 18 galibiyet 14 mağlubiyet alarak 7.sırada bulunuyor. Öte yandan Bandırma Kırmızı takımı, ligde oynadığı son 5 maçında iki galibiyet alırken, üç kez yenildi. Geçtiğimiz hafta da evinde oynayan Bandırma, Akhisar Belediye’yi 74 – 71 mağlup etmişti. Lig sıralamasının bu şekilde bitmesi durumda Selçuklu Belediyespor’un ilk turdaki rakibi Bandırma Kırmızı olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim